Mirayy00 Kizlar bebegimin boynu pisti yıkayın kuruluyorum sudocrem sürüyorum geciyo 1 2 gun sonra tekrar cikiyo tamamen geçmesi için napabilirim https://imgyukle.com/i/nnPYSf
Sebdem Mirayy00 geçmiş olsun çok, doktor banyo sonrası ıslak kalmasın (her gün banyo yapıyoruz biz) ve pişik kremi sürün demişti, mustela ile kısa sürede geçmişti
Mirayy00 Sebdem ıslak kalmamaisna özen gosteriyorum ama asiri salyasi var kiyafeti surekli islak zaten salyasi basladiktan sonra oldu mustelanin pisik kreminimi kullandiniz
Obenimmelegim Yatırırken başının altına yastık koyup kafası biraz geride olsun boynu açık kalsın çabuk iyileşir arada böyle yatırın orası katlanıyordur terleyincede yada ıslanınca pişik oluyo
Mirayy00 Obenimmelegim islak olmamasina cok ozen gösteriyorum ama salyadan dolayi surekli uzerini islatiyo
Obenimmelegim Mirayy00 benim bebeğiminde öyle ve çok kusuyo salyasıyla kusmuğuyla baş edemiyorum bi bakıyorum boynu ıp ıslak bez yetiştiremşyorum önlük yetmeyince artk bez yırtıp koyuyorum yetmiyor dediğim gibi yaparsanız pişik olmaz daha