Merhaba güzel anneler… lütfen sonuna kadar okuyun:( kızım 4.5 aylık anne sütü alıyordu ara ara red etti derken tamamen şimdi mamayla devam ediyoruz. Hiç anne sütü almıyor.
Kızımda 2. Ayından beri geğirme mide şişkinliği sorunu yaşıyoruz anne sütünde de mamada da 4 çeşit mama denedim hepsinde aynı. Şöyleki beslenmesinden sonra gazı oluyor pat pat yaparak sıvazlayarak çıkartıyoruz sorun yok ama bitmiyor üç kere çıkartıyor oturtuyorum beş sn snra tekrar birikiyor karnı şişiyor. Tekrar uğraşıyorum çıkıyor karnı iniyor snra hemen yine birikiyor sürekli geğirme ihtiyacu oluyor gündüz çok değil ama özellikle gece uykusundan önce saatlerce bu döngüye giriyorız uyuması bir iki oldu.
Süreçte neler yaptık ondan da bahsetmek istiyorum nurse harweys şurup nurse harweys damla maflor plus damla sabsimplex damla daha hatrlamadığım gaz damlalarını denedik hiç biri fayda etmedi çnkü bizim alt gaz sorunumuz yok onu rahat çıkarıyor sorun karnının şişmesi geğirme ihtiyacı bunuda çıkarıyor zaten rahatça ama bitmiyor sürekli çıkartmak istiyor. Sorun var ama ne çözemiyoruz.
Doktora söyledik reflü dedi en son gastrotusbaby verdi ve reflü maması aptamil ar kullanıyoruz ne yazıkki durum aynı şekilde devam .
Sorun nedir ne yapmamız lazım lütfen fikir verin . Sorun gaz çıkaramama sorunu değil çıkarıyor ama sürekli geğirme ihtiyacı neden oluyor şişkinliği neden oluyor :(