mehmet444celik44 Ek gıdaya başladığımızda beri çocuğumun kıyafetleri yemek lekesi yağ salça lekesi oldu kaç defa yikamama rağmen çıkmıyor bu lekeler bana yardımcı olurmusun nasil çıkarıyorsunuz çıkmayan lekeleri neler kullanıyorsunuz tavsiyleriniz var mı ?
Asyaveannesi04 mehmet444celik44 baby me toz leke çıkarıcı 3 senedir en büyük yardımcım doğru kullanmayı bildiğinizde çıkarmadığı leke görmedim
Kuzey_Melis_Momm mehmet444celik44 e-bebekte baby me toz leke çıkarıcı var efsane bişi kaynar suyun içine döküp karıştırıyorum sonra lekeli çamaşırı renklerine göre ayırıp içine komple ıslanacak şekilde koyuyorum ara ara karıştırıp lekenin zorluğuna göre elde çitileyip tekrar bırakıyorum genelde bi kaç saat içinde çıkmış oluyor leke çıktıysa hiç bekletmeden alıp makineye atıyorum yalnız belirli testlerden geçmemiş kıyafetler de çekme renk verme gibi problemler oluyor aman aman pahalı bi marka olmasına gerek yok sokak mağazasından aldığım ürünlerde problem yaşadım ama şimdiye kadar lcwnin hiç bir ürününde problem yaşamadım
pantenkelebek mehmet444celik44 e bebek toz leke cikaricisi mükemmel bişey kendi eşyalarım da dahi kullanıyorum
mehmet444celik44 Kuzey_Melis_Momm çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için söylediğiniz gibi Baby me toz leke çıkarıcı alıp bende deniycem inşallah faydasını görürüm
birprens_birprenses mehmet444celik44 uzun süre kalan lekeler için de kullanıyor mu kan ilacı lekesini asla çıkaramıyorum
Kuzey_Melis_Momm mehmet444celik44 Rica ederim . . 🌸🌸 Benim 2 yıldır kurtarıcım umarım sizde aynı şekilde memnun kalırsınız
mehmet444celik44 birprens_birprenses bende aldım Baby me toz leke çıkarıcı kulandim uzun süre kalan lekeleri bile çıkardı önce deterjanı bı kovanin içerisine koydum üzerine suyu koydum karıştırdım baya bı köpürdü üzerine lekeleri kıyafetleri attım sabaha kadar bekledi sabah makineye atmak için kıyafetleri çıkarınca baktım hiçbir leke kalmamış üzerinde