dammy Merhabalar. Bebeğim alttan iki dişini çıkarttı. Üstlerde hala tık yok ama alt yanlar beyazlamış parmağıyla vs yandan yandan kaşıyor. Sıra bozulabiliyor dişte biliyorum ama altta 4 üstte hiç olmaması normal mi? Hiç denk gelmemiştim böylesine 🥹
damlaytsn Benimkide 5 aylıkken çıkardı alttan 2 tane çıktı tamamıyla şuan 7.5 aylık üstten hâla bişey gözükmüyor beklemedeyim bende
dammy damlaytsn Yaa biz de 7.5 aylığız. 6/6.5 aylıkken çıkarttı altları ama alt yanlar baya beyaz bakalım 🥹
dammy mematiii Bunu duyduğuma sevindim Tavşan bi kızım olur diyordum ama alttan 4 dişli tatlıcadım olacak sanırım 🥹 Of bir de aşırı huysuz ilk iki dişte böyle değildi asla
annebebek012 lucifermorningstar 4 yasında kızım var oda vampir diyor kardeşine ilk alt sonra köpek dişlerini çıkardı 😂8.5 aylık bizimkisi
mematiii lucifermorningstar ahahah benimkide alttan çıkardı iki tane sonra dört tane aynı anda çıktı.
dammy mematiii arkadaşımın da 4 tane aynı anda gelmiş baya zorlanmış yavrum çıkartırken Bi anda çıkartmaları mı daha iyi yoksa iki iki aürekli aynı süreci yaşamaları/yaşatmaları(😶) mı bilemedim 😭
dammy mematiii En çok korktuğum şey ateş.. Diş ateşi inatçı olmaz diyorlar ama bakalım inşallah zorlamaz
mematiii dammy üç gün sürdü çok zorlandı kızım ama bi sefer öyle yaşadık 38 buçuğu geçmemesi en önemlisi tabi