Saricizgilibeyazev Kızlar kaç saat kaynatıyorsunuz kemiği suyu için .. bebeğime ilk kez vereceğim ilikli kemik ??
[silindi] Saricizgilibeyazev Normal tencere de yaparsanız 9-10 saat kaynamalı. Düdüklüde 2 saat kaynattım ben tabi her düdüklüde aynı olmayabilir. Bazıları çok hızlı pişiriyor bazıları yavaş.
Birponcikannesi Saricizgilibeyazev yanlış yönlendirmek istemem ama benim doktorum ilikli kemik suyu önermedi bıngıldagı zamanından önce kapatmasın diye sende bir sor doktora istersen
Saricizgilibeyazev [silindi] size de sorayim peki buzluğa koydunuz mu . Koyduysanız ne şekilde oldu 😌
Birponcikannesi Saricizgilibeyazev kol bacak kırılınca ilikli kemik suyu öneriyorlar ya çabuk kaynasın diye ben öyle binbağlantı kurdum sen kendi doktoruna danış istersen bide
[silindi] Saricizgilibeyazev karton bardaklara yarım yarım doldurdum buzluğa dizdim donduklarında bardaklarını kesip 2 kat buzdolabı poşetine koyup üst üste dizdim. Yarım bardak falan tek oğluma yaparken yetiyor su eklemiyorum hiç.
Saricizgilibeyazev [silindi] peki ne kadar süre kalabilirler buzlukta . Bende öyle yapcm çok teşekkürler 🙏🏻
Babyboys Saricizgilibeyazev hani dökümü falan var evleri ısıtmak için kullanılır içerisinde odun veya kömür yakılır.
Oznurozer 10 11 saat kaynatmanız gerekir ki içindeki ilik aksın iyice baktığınızda da görürsünüz zaten işlem bittikten sonra ben bide blender yapıyorum görüntüsü biraz güzelleşsin diye😜