subatmasali Kızlar yasmin hap kullanmak istiyorum bugün reglimin ilk günü. Emziriyorum bebeğim 14 aylık. Kullanabilir miyim ? Ve nasıl kullanacağım ?
Zeynonunmomu ayse_120 merhaba sütüne etkisi oldu mu bende yasmin istedim emzirdiğim için kullanamazsın dedi gebelikten önce kullanıyordum çok memnundumda
maviannesii Emzirenler kullanamaz diye biliyorum ben zylnda ve cazerette var emzirenler için ben zylnda kullanıyorum
subatmasali Zeynonunmomu merhaba geç gördüm henüz kullanmaya başlamadım regl döngüsünde kullanacağım. Bebeğim 14 aylık olduğu için doktor kullan dedi ama sütün tadını değiştirebilirmiş
ayse_120 Zeynonunmomu bu ay kullanmaya başlayacağım adetim olunca doktoruma sordum kullanabilirsin dedi 5 gün sonra oğlum 17 aylık olacak bi zararı olacağını sanmıyorum
Zeynonunmomu subatmasali Artık bebeğin baya büyümüş memeyi bıraksada büyük etki olmaz o yüzden demiştir anladım teşekkür ederim bende artık bebeğim yaşına gelince geçerim 😊
Zeynonunmomu ayse_120 büyük olduğu için demiştir Yasmin sütün kalitesini düşürüp miktarda azaltma yapıyor o yüzden önermiyorum demişti ebe bana 😌