Alazzz Oğlum 2 aylık oldu. Sünnet yaptırmayı düşünüyoruz. Bugün Sincan Özel Koru Hastanesi Üroloji doktoru Op.Dr.Mustafa Çelik için bilgi aldık 1000tl ücreti varmış. Orda mı yaptırayım başka yer mi araştırayım bilemedim. Siz nere de ne kadara yaptırdınız?
Kbrayaman Alazzz biz Subayevleri çocuk polikliniğine Orhan Pekuza gidiyoruz sünnetimizi de ona yaptırdık çok şükür çok basit oldu ve basit atlattık 600 TL
1bocek1cicekannesi Alazzz merhaba bende etimesguttaki devlet hastanesinde lokal anestezi olarak yaptırdım oğlumu sünnet 2 ay 28 günlüktü. Çok şükür hiç bir problemimiz olmadı. Sadece sünnet bölümü var HastAnede. Yarım saat içinde herşey olup bitti. Hiç bi ücret ödemedik. Özel düşünmezseniz hastaneye bi gidip görüşün derim
Htlpyrk Alazzz 3 aylikken sunnet yaptirdik bizde. Ilgin tip merkezinde doktor onursal yildiza yaptirmistik. Klipsli oldu. Cokta memnun kaldik. Hic bir sikinti olmadan atlattik. Hatta doktorumuz ertesi gun nasil diye mesaj atmisti cok hosuma gitmisti ilgilenmesi. Dilerseniz onu da arastirin.
Alazzz Kbrayaman Teşekkür ederim tavsiye için baya olumlu yorumlar var doktorla ilgili 😊 ilk muayene edip sonra mı operasyon için gün veriyor?
Kbrayaman Alazzz yoo ne zaman isterseniz diyor zaten çok kısa Bi işlem olduğu için muayene günü bile yapabiliyor
Alazzz 1bocek1cicekannesi Yok illa özel olsun demiyorum güvenebileceğim bi doktor olduktan sonra devlette de yaptırırım 😊 Teşekkür ederim tavsiye için. Belli bi doktor var mı yapan? İsim olarak baksam
AhmetAras 1bocek1cicekannesi Randevu aldınız mı. Bir de aldıysanız kaç gün sonraya verdi Etimesgut devlet hastanesi'nde.
Alazzz Htlpyrk teşekkür ederim o doktoru bende gördüm fakat adresi Akdere diyordu Mamak bize uzak baya
Htlpyrk Alazzz keciorende oturuyoruz bize de cok yakin degil mamak ama doktordan memnun olan arkadaslarimiz olunca gittik :) umarim sizde sikintisiz atlatirsiniz bu sureci.
Alazzz Htlpyrk yapracıkta oturuyoruz bi uçtan bi uç kalıyor 😬 inşallah teşekkür ederim tavsiyeniz ve iyi dilekleriniz için. 🤗
Alazzz aynuruygar Kliniği arayıp bilgi aldım 650 tl ama kısa süreliğine 500tl dediler. Htlpyrk Klipsli sünnetin bakımı daha mı zor? Yorumlarını okuyunca Onursal Yıldız’a yaptırmaya karar verdik te 😊
1bocek1cicekannesi AhmetAras evet aldık 15-20 gün sonrasına vermişlerdi. Bi kaç gün sonrasında bi arkadaşım bebeği için randevu aldı 2 gün sonraya verdi 🤷🏻♀️ Boşluk olmuş şansına