ebru3457 Devlet hastanesinde acilden beta hcg için kan alıyorlar mı bu şekilde giden var mı yoksa sağlık ocağına mı gönderirler ilk bebeğimde istanbulda gitmiştim devlet hastanesine almamışlardı şimdi başka bi şehirdeyim alırlar mı adetim 7 gün gecikti bazen düzensiz olabiliyor geçen ay 29. Gün adet olmuştum korunuyoruz normalde bebek düşünmüyoruz ilk bebeğim küçük daha 2 gündür de bi karın bel ağrım var olacakmışım gibi ama olmadım hala napsam bilemedim evde zayıflamaya çalışıyorum hareket eğzersiz yapıyorum ondan korkuyorum varsa yanlış birşey yaparsam felan diye
[silindi] ebru3457 Ben vermiştim. Direkt şüphem var diyerek. Ama her hastane bir değil. Bahaneler üretin; midem bulanıyor, kusuyorum, regl gecikti bla bla
ebru3457 ebru3457 verdim sonuç çıkmış şimdi 0,440 yok sanırım ama tereddütte kaldım daha önce verdiklerimde 0,2 felan çıkıyordu normalde 0,5 ün üstü gebelik oluyordu galiba ama arada kaldım
ebru3457 ppzeynep ben ilk bebek düşündüğümde İstanbul’da oturuyorduk o zaman bi devlet hastanesine gitmiştik vermeye sonuç için sağlık ocağını beklemiyim diye almamışlardı sağlık ocağında verin dediler o yüzden sormak istedim cevabınız için teşekkür ederim 🌸
ebru3457 [silindi] ben ilk bebek düşündüğümde İstanbul’da oturuyorduk o zaman bi devlet hastanesine gitmiştik vermeye sonuç için sağlık ocağını beklemiyim diye almamışlardı sağlık ocağında verin dediler o yüzden sormak istedim cevabınız için teşekkür ederim 🌸