Deletedmom_117 Kizlar uzun zamnadir ariyodum Bı leke çıkarıcı benim kirloş oğlanin hiç temiz lekesiz kiyafei kalmamisto 😂Normald egozume hiç carpmamisti vinish konsantre mi Degisi bı şey var efsane bişey Yağ lekesi vs hiç kalmadı tavsiye ederim arayanlara duyuru.
tospikannesi_ Deletedmom_117 sen nerdeydin😄😄😄 Valla bana da lazm yani evde lekeli kıyafetleri giydiriyorum sırf temizler lekelenmesin diye hal öyle olunca yıkamış olsan bile lekeli diye gözüöe pis geliyor 😄
Busra986532 Deletedmom_117 bende bulaşık parlatıcı döküyorum üstüne 1 - 2 dk beketip çitiliyorum uçup gidiyor leke
Deletedmom_117 tospikannesi_ burdayim ayol 🥹😂😂 Dene bence pembe Paketmi şişe mi neyse onun içinde Ben elimde citiledim Suyun rengini görmen lazım deidm hata çocuğuma bu kadar kirli mi giydiriyomusum dedim Beyazını almamıştım ama onuda alicam Hafta sonu Eşimin gomleklerinde ki lekelere 😂
Ardenaden tospikannesi_ bj eskiden beyaz sabunla citiler bimin bulasik parlaticisini doker bekletrdm 10 15 dk makinaya atrdm cikardi smdide bingonun her renk icn olani var mavi klorsuz onu kukaniyorm oda muthis leke çıkartıyor bide home bitkiselin keke ciksrticisi var onunla bingoyu birlikte dok ustne 0 leke oglumun kizmin kıyafetlernde 0 lekedir boyada ols adoamteste olsa salcada olsa 0 kalir
Deletedmom_117 sevimliidostlarr Vinish kostla ben a101 den aldım Heryerde varmı bilmiyorum ama hiç denk gelmedim başka markette