Diana2306 Merhaba hanımlar Ekim 31 de sezeryan Doğum yaptım 3 ay oldu ama halen hastalanmadım test yaptım negatif ne zaman olurum sizce veya olmak için birşey kullanmam gerek mi böyle olan var mı kendimi çok şiş hissediyorum ve vücudum yanıyor resmen ara ara
Hacere Diana2306 merhaba, emziriyorsanız regl olma süreniz uzuyor, doktorlar 1 seneye kadar normal görüyorlar sanırım. Bende 17 eylülde sezeryan oldum 3 gün önce hafif lekelenme oldu daha tam anlamıyla regl olmadım
hunilimomm Diana2306 bend e 8 ay oldu doğum yapalı (normal) ama hala olmadım 2 seneye kadar normal diyor doktorum bende ne olur ne olmaz diye test yaptım negatif cıktı🤣
EceSultan Diana2306 doğumdan 9 ay sonra ilk reglimi oldum telaş yapma olursun olmamanın tadını çıkar 😉
29ekimannesi Aynıyız sizinlee. Bende 29 Ekim’de sezaryen oldu. Bende olmadım hala adet. Ve bende test yaptım negatif. 😇 geç olur diyenler var bir sene olmadım diyen var. Ama muhakkak korunun diyen herkes 😂
Aymabeyes Olmamanız normal ben 1 yıldır olmuyorum doktora sordum normal olduğunu söyledi banada ateş basıyo dört gözle bekliyorum
Derin26 Burcu_uu aynı gün doğum yapmışız canım üzülme kötü bişey getirme olursunuz ben 40 çıktıktan sonra ki ay adet oldum olur bende emziremedim ama stres yapmayın olursunuz inşallah en koşa sürede
gzmysn Diana2306 bende 6 agustosta normal dogumla dogum yaptim hala olmadim biran önce olsamda rahatlasam ☺️
Burcu_uu Derin26 uzulmuyorum artik bebegim cok sukur saglikli birlikte buyuyoruz 🥰 o mutlu bende mutluyum 💕
Derin26 Diana2306 aşırı stres ve sinirden sütüm gitti 😔 şimdi çok pişmanım keşke diyorum stres sinir yapmasaydım canım 😔
Balkizim6535 2 aralıkta sezeryan oldum. Tam 47 gün kanamam vardı. Bitti derken aradan 10 gün bile geçmeden normal adet görmeye başladım. Biraz geç görürüm diye seviniyordum oysa ki 😂
Diana2306 Balkizim6535 darısı bize 3 ay 7 gündür bekliyoruz canım olması daha iyi vücudum şişti 48 kiloydum ben şimdi kendimi tanıyamıyorum 😂🤷🏼♀️
Ertugrul123 Ağustos 11 de doğum yaptım bı kere adet oldum geçen ay lekelendım gelen gıden yok benım gıbı olup bıdaha olmayan varmı acaba merak edıyorum emzırmıyorumda testte yaptım bısey yok artık kafama takılmaya başladı 😔