ataaaaaaa Merhaba oğlum ayın 5 inde 4 aylık olacak şimdiye kadar emzirirken diğer göğsümden süt akması sızlama olurdu ama 2 gündür olmadıgı da oluyor sizce normal mi emiyor fakat dediklerim olmayınca doyup doymadıgını anlayamıyorum
hazale966 ataaaaaaa çiş ve kaka sayısına bakmak lazım benim bebiş ayda 1 kg alıyordu o zamanlar. 5-6 ciş gündede 1-2 kaka oluyordu kaka değilde çiş sayısına bakmak lazım doyup doymadıgını öyle anlarsınız
sadiyekrn7 ataaaaaaa doymazsa bence ağlar yani aç olan bebek ağlar belli eder kendini belli bi süreden sonra ne kadar emerse o kadar süt oluyor göğsün hafifleşiyor bende öyle sanmıştım ama aylık kontrolcünde 700-800 gram alıyordu iyiydi kilosu
ogretmenanne2024 ataaaaaaa benimkide aynıydı ama son birkaç gündür olmuyor. Ben de merak ediyodum ama bebbk büyüdükçe göğüsler terbiye oluyormuş bebeğin ihtiyacina göre süt üretimi oluyormuş. Cisli bez sayisi önemli birde doymayan bebek ağlar zaten durudramazsinjz
ataaaaaaa ogretmenanne2024 sizinkisi kaç aylık peki sizin bebeğiniz demek ki normal ya böyle olması dediğiniz gibi terbiye oluyor göğüs
ataaaaaaa ogretmenanne2024 normal bence ya meme terbiye oluyor demek ki çokta takmamak lazım karnı doymasa uyumaz sürekli ağlar doyuyordur yani