milletsanakanalizemiolacak Eylul301023 Balıkesiri görünce bi şaşırdım yazlık olduğunu okuyunca hee ondan dedim sen merkezde yaşa bakalım yada ilçelerde sevcen mi 🤣🤣🤣 sahil kesimleri sevilmezmi ya aşığım sahillerine
Eylul301023 milletsanakanalizemiolacak herhalde merkezde yaşasam zaten İstanbul’da yaşıyorum bir anlamı yok kurtulmaya çalışıyoruz pislikten kalabaliktan😓 ama Burhaniye de bizim gittigimiz yer orası cennet valla sessiz sakin denizin dibinde her gün yürüyüş yap valla gidesim geldi şimdi anlatınca 😂😂😂
gecekusu_- Sogukbaklava 📍İzmir 📍Ş.Urfa 📍Gaziantep 📍Bilecik 📍Denizli 📍Aydın 📍İstanbul 📍Kocaeli 📍Düzce 📍Yalova 📍Ağrı 📍Van 📍Malatya 📍Çorum 📍Nevşehir 📍Ankara 📍Ordu 📍Hatay 📍Balıkesir 📍Karabük 📍Muğla ( Memleketim ) Daha var da aklıma gelenleri yazdım 😀😀 Kendi memleketimin üzerine güzel koyları yerleri olan bir yer tanımam 😀 orduyu ve Ankarayı şahsen sevemedim Ş.Urfaya resmen hayran kaldım Nevşehir de favori yerlerimden biri 🤗
Sogukbaklava gecekusu_- Muğla ya ve koylarına gitmek nasip olmadı henüz. Ama önenümzdeki yaz Allah nasip ederse düşünüyoruz 🏝️🥰 Sen daha tarihi dokusu olan yerleri seviyosun sanırım. Ordu yemyesil masmavi.
milletsanakanalizemiolacak crybaby kanka bunun ayısı,kurdu,çakalı,domuzu,yılanı var realist ol biraz 🤣🤣🤣 köyde dağ başında yaşıyorum dağ evi sayılır vazgeç sen bu hayalden🤣🤣🤣
crybaby milletsanakanalizemiolacak kız ben evde her hayvanı besledim korkmam ki 🤣 hamamböceğinden tut tarantulaya kadar besledim bahçede de alman kurdumuz var hatta🤣 gerçekten dağda yaşarım ben avcılık eğitimim de var az çok🤣
Boncuk-anne Sogukbaklava erdek çok tatlı çok güzel bi yer.ocaklar❤ narlı turan köy köyleri bi kaç köyü daha var köylerin denizi daha temiz ama kışında dahil yaşanacak yeri erdek ❤
Fedoraxn Eylul301023 doğma büyüme burhaniyeliyim sizin yazlık nerede 😊 valla tonlarca şehir gezdim ne yediğimden ne içtiğimden ne de havasından bi şey anladım Burhaniye ayrı güzel her şey doğal o kadar çok özlüyorum ki memleketimi 😭
milletsanakanalizemiolacak Eylul301023 Burhaniye,edremit,ayvalık filan güzel ya ben öreni çok sevdim akçayda çok güzel ama gel gör ki ben balyadayım 🤣🤣🤣
Sogukbaklava Eylul301023 Biz oraya gidecektik bu yaz. Askeri kampa. Herkes denizi soğuk çok rüzgarlı dedi iptal ettiler bizde puanımız bosa gitmesin diye iptal ettik. . Hala acaba gitse miydim diyorum 😂
gecekusu_- Sogukbaklava bizim burlar mavilerle yeşilliklerle dolu olduğu için Tarihi yerler daha hoşuma gidiyor 🤗 yazın muhakkak Marmaris Fethiye’ye gitmenizi öneririm 🙂
Eylul301023 Sogukbaklava havası çok güzel çok temiz Balıkesir’in sahil taraflarının bence pişman olmazsınız 😂 biz tatilden dönüşte falan uğruyoruz gittiğimiz yerler çok bunaltıcı oluyor balikesire bı gidiyoruz nem yok hava tertemiz mis gibi en iyi tatil bölgesi 😂
Sogukbaklava @dayes ben öneri istemiyorum ki sohbet olsun diye açtım postu neden etiketi değiştiriyosunuz
dayes Sogukbaklava her etiketin belli kategorileri var, açtığınız başlık ile hangi kategori uyumlu ise ona göre etiket değişir annemiz. Bu moderatörlerin inisiyatifine göre değil kurallara göre belirleniyor.
Sogukbaklava gecekusu_- Eşim Kıbrıs diye tutturuyo ama bende o tarafları istiyorum 💙 bakalım inşallah 🥰
Sogukbaklava Eylul301023 Dmi . Bütün tatil yerlerinde 1 evim olsun inşallah 😂😂 hayalimi değiştiriyorum
pasaklisinkukuli Sogukbaklava konaktan karşıyakaya vapurla geçmek martılara simit atmak ahhh ahh bütün derdi sıkıntıya birebir