belismomsss24 Kızlar selam. 2 aylık kızım var. Tummy time egzersizi denedik. Ama yüzüstü durmaktan hiç hoşlanmadı maks 1 dk sonra ağlamaya başladı. Erken mi sizce. Siz kaçıncı ayda başladınız?
ysmnabd belismomsss24 hayr erken değil siz devam edin zamanla süresi artacak göğsünün altını yastıkla veya ince bir örtüyle destekleyin
Madammm belismomsss24 ilk iki üç gün ağlıyor ondan sonra süresi artıp düzeliyor benim kızım da öyle olmuştu ilk başta ağlamıştı 2 günde biraz daha aradı 3 gün durmaya başladı 4 gün alıştı
Mnli belismomsss24 başta ağlıyor karşısına kart bebek aynası hışırtılı oyuncak falan koyun süre giderek artar
hazale966 belismomsss24 benim bebemde hiç sevmiyordu🤣 hergün yapamasamda arada yapıyordum. Önüne oyuncak yada kitap koyunca yada kart koyunca biraz daha duruyordu
belismomsss24 ysmnabd hamile yastığımı koydum karşısına da renkli kitaplarını bakmaya çalışıyo ama gücü yetmiyo diye ağlıyo🥲
Madammm belismomsss24 onu hatırlamıyorum ama agliyirdu biraz daha durunca bırakıyordum ağlaması zorlanma anlamına geliyor kasları gelişiyordu 4 günde düzeldi
belismomsss24 hazale966 evet bende öyle yapıyorum ama biraz bakıyo sonra kendine öne iterek ağlıyo kurtarın beni der gibi😅