cerenomeralp Merhaba bebeğim 15 aylık geceleri çok şık uyanıyor acaba açlıktan mi diyorum aslında yatmadab önce biseyler yediriyorum emzirip uyutiyorum ama gece çok sık uyaniyor ama bebek mamasina mi baslasam geceleri şimdiye kadar hiç mama kullanmadik
3kedili2bebekli cerenomeralp gece yatmadan karnı tok uyuyan ve gece de uyanınca emerek uykuya devam eden bebek sık uyanır 1- 1.5 saat önce son ogununu yedirip gece beslenmesini kesmeniz gerekiyor sadece alışkanlıktan kalkıyor
Lumisare aç olan bebek açlıktan uyuyamaz sürekli memede olmak ister ve günde 5-6 çişli bez değiştiriyorsanızda sütünüz yetiyor demektir ama sütünüzün az geldiğini hissediyorsanız takviye yapabilirsiniz
cerenomeralp 3kedili2bebekli gece beslenmesini 1 yaşında kesmiştim 3 ay öyle devam etti uyanmalar değişmedi ama sonra tekrar emzirmeye başladım
3kedili2bebekli cerenomeralp uyanmasının altında yatan sebep başkadır benimkiler de uyanıyor su an diş cikardiklari için mesela 10 aylıkken kestim 20 gün uyudular sadece çünkü gece beslenen yada destekle uyuyan bebek mutlaka uyanıyor