mucizem24 Doktora götürdüm sırtını bile dinlemedi hasta olmadıkça artık 1 yaşında getirirsin her ay getirme diyor bide ah devlet hastanesi doktorları… geceleri çok öksürüyor 2 gündür oğlum öksürdükçe çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyor
bosanbacim mucizem24 12 aylik kizimda oyle geceleri genzi dolu dolu oksuruyor burnunu ac dediler hicbi bok yapmadilar
Minss mucizem24 evet günlük yapabilirsiniz banada annem öğretti çok işe yaradı aktardan günlük alcaksınız 5-6 tane tavanın içine atıp yakcaksınız normal pamuğa dumanını bastırcaksınız o pamuğu göğsüne koycaksınız günde 4-5 kere yapın
saskinordekannesi mucizem24 annesi geniz akıntısı oluyor burnunu çek temizle yatmadan birde başının altına yüksek yastıkla yan yatır kuzum Bnm ya ona da ne kadar zor şimdi varya tez zamanda iyileşir inşallah
bosanbacim neslihanada evrt 3 gündür geceleri zaten oluyor uykuya dalamiyor dalsa bile kalkiyor öksürmekten
neslihanada bosanbacim yok hani 2 ayda bi 4 ayda bi diye merak ettim benim kızımda alerji var aynı böle dediniz gibi de alerjisi olabilir dicektim
Noname987 mucizem24 nebülizatör varsa soğuk buhar yapın, bir yaşından küçük olduğu için başka da çözüm önerisi gelmedi aklıma 😔 geçmiş olsun
hayatyolcu mucizem24 soğuk buhar başkada bir çaresi yok bide burnu genzimi doldukça burnunu açacaksınız biz 3 gece şiddetli bir şekilde geçirdik bu imi işlemle ikinci ve üçüncü gece ilk geceye nazaran daha iyiydi