basak1336 Kızlar griptim bebeğime de geçti 50 günlük. Hapşırıyor, burnu tıkalı sanırım hırıltı var. Aspiratör ile temizliyorum uykudan ağlayarak uyanıyor nefes zor aldı çok korktum. Başka ne yapabilirim nasıl geçecek 🥲
Busrgok basak1336 bnmde 10 gunlukklen grip olmuştu iki saatte bir gece gündüz farketmez 2 saat dolunca açtım siringayla hava verdim sürekli sırtına pat pat vurdum çok şükür. Toparladı hemen bebeğim ama iki satte bir doluyo mutlaka aç boğazına ciğerine gitmesin hastalik
aysegul_my basak1336 burnunu sık sık yıka aspiratörle 1 veya 2 kez cek kanama yapar burnu cok cekersen birde sogani 4e böl karanfil batir varsa bu cok iyi açiyo burnunu kizim 1 yaşinda gecem grip oldu 2 hafta burnu aktı tikandı uyuyamadi bende 5 gece soğan böldum koydum başucuna rahat rahat uyudu
simqenefes basak1336 benim kizimda 1 aylık genizleri çok dolu serum fizyolojik uygulama yapıyorum ama yok çok az açılıyor hep tıkalı 2 gündür ne ağlamak bende üzülüyorum ona. Hastanelere gittik geçmedi serum fizyolojik yapacaksınız diyorlar gösteriyorlar orda az açılıyor Yarım saate yine aynı cildiracagim.
basak1336 aysegul_my soğan işe yarıyorsa hemen yapayım. O kadar korktum ki ağlayarak uyanıyor uykudan ne yapacağımı bilemedim bide nefesi kesilir gibi oluyor
Busrgok basak1336 bende onunla yaptım burda arkadaşın dediği gibi soğan ve karanfili de dene baş ucuna koy
basak1336 Busrgok şimdi yaptım koydum canım. 50 günlük bebek içinde olur dimi bide soğanı her gün yenilemek mi gerekiyor
Busrgok basak1336 evet yenile canım qma burnunu mutlaka en geç 3 saatte bir aç burun acmayla hallettim b n basstaligi
aysegul_my basak1336 bişi olmaz soğan kokusu odayı sık sık havalandirin cok sicak alanda inadina burnu tikanir her gün yenile sogani ama burnunu şırınga ile serum sıkıp açman gerekir serum damlatma ile acilmaz sık sık da cekme aspiratorle kanatir burun damarlari çatlar
gizemaylam basak1336 nebülazatör yoksa bir tane alın icine serum fizyolojik koyun burnuna hava verin + birde nazal aspiratör ile çekin çok faydası var benim bebeğimin de oda nemini az olduğu için hırıltısı var hava verince burnuna rahatlıyor
sekivrak simqenefes şuan benimde oyle 35 gunluguz yapcak bisey yok acacaksiniz sadece diyor burnundan sorun yasadigi icin memeyide az emiyor bazen kusuyor . Uzuluyorum nabicam bilmiyorum halsiz surekli uyukluyor agliyor