gencmom_ Diyelim ki birden telefonunuz çaldı dediler ki yüklü miktar bir miras kaldı sadece size ne yapardınız ? 😂
usenmedimyaptimbirvelet gencmom_ hemen mercedes s400d bi lüks villa Malum erkek çocuğu sitede olmuyor Bu kadar yeter bana 🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️
Elfgrn gencmom_ Direk faize koyardım yarısını kalan kısmıyla ilk ev araba alırdım. Şirket hissesi satın alırdım. Ortak olurdum vs vs gidiyor liste Öyle işte yarısı faiz yarısı hayat düzeni kurup parayı ise yatırmak olurdu.
Oznurkk usenmedimyaptimbirvelet bunun erkeği kızı yok benim kızım var aynı 😂 Ama benimki yer karmaşası yaşıyor köy ev arası gidip geldiği için 😂
NariNariKiminYari usenmedimyaptimbirvelet askım müstakilde de olmuyor denendi onaylandı ahahahhaa bi bakmışsın çocuk toprak yiyor 🥲
Heymomyy gencmom_ düzenli para getiren bir iş kurup araba alıp dört dörtlük bir ev ve yaşantı içinde olmak 🥹
NewMomm1 gencmom_ ben bir şey yapamadan 2. Telefon çalar yanlış aradık siz değilmişsiniz diye. Öyle bir şans bendeki😂
peri001 gencmom_ Ben onu dolandırıcı sanıp aradığınız kişi ben değilim deyip telefonu kapatmış engellemiş olurum 😂😂