BrcBthn Selam cnm anneler .. oğlum 3 aylık yeni oldu ve bi kaç gündür baya ağzından tükürük çıkarıyor sizce neden ?? Yasayan varmı bu durumu
hunilimomm BrcBthn büyüyor artık herşeyi ağzıyla keşfediyor birde diş çıkarmadan önce tükürükler oluyor bizim de 2 aylıkken başlamıştı elli sürekli ağzında 5 ayıkken çıkartmıştı
Burcu_uu BrcBthn Benim kizimda da 2 aylikken basladi suan 3 ay 9 gunluk hala devam ediyor her gun bakiyorum dislerine bisey yok 😁
Mnli BrcBthn bebeğim iki aylıktan beri böyle ellerini ağzına götürdüğü için çok tükürük üretiyormuş hepsini yutamadığı için çıkarıyormuş ben diş sanmıştım diş için erken dedi dr şimdi 3 aylık iyice emmeye başladı ellerini
BrcBthn Unabella-19 ay gerçekten mi ateş falan oldu mu hangi dişi cıktı biraz detaylı anlatırmısınız 😘
BrcBthn Burcu_uu 😂😂🤤🤤 bakalım ilk görecek incilerini ❤ anne mi baba mi yoksa bi baskasimi.. saglikla büyütelim inşallah
Melek36 BrcBthn biz de 2 aylıktan beri böyleyiz sürekli kıyafetinin önü ıslak hep önlük takıyorum. Önlük de sırılsıklam oluyor. Sürekli püfpüf edip tükürük çıkarıyor.
Parlak240 BrcBthn bugün doktordan geldik normalmis benm bebeğim 2 aylık salya gibi hafif agzindan tükürük geliyordu salgı bezleri aktif hale geliyor normal dedi☺️
BrcBthn Parlak240 valla bn biraz korktum açıkçası normalse şükürler olsun diyelim.. şu lanet virüsler hastalıklar yüzünden 3 aylık kontrole hastaneye gitmeyi düşünmüyorum sağlık ocağına giderim çok teşekkür ederim canim🤗🤗🥰
Selinish_ 2 aylıkken yaşamaya başladık . Doktor diş çıkaracak dedi 3 aylık olduk bu gün . Bakalım ne zaman çıkacak o dişler 🤣 her yer sırılsıklam
hunilimomm BrcBthn aynen canım öyle valla hele az daha büyüsün bak o zaman gör o zamanlarda ayrı hi güzel
Parlak240 BrcBthn nedemek canım hastalık kaynıyor hele o bebisleri gördüm takır takır oksuuruyorlardi icim gitti hastaneden isimiz bitince nasıl cikicgmi bilemedim ♥️
mervenisam BrcBthn benim kızımda iki buçuk aylıktan beri öyle haftaya üç aylık olacak gören erken diş çıkaracak diyor