mervetayfunbora Arkdslar benim oğlum 11 aylik ek gıdaya geçeli çok oldu meme emmiyor mama ve hep aynı çorbaları tüketiyor normal mi böyle olması ne yedirecegimi şaşırıyorum yardım edin lütfen resmen 4 5 tane çorba çeşidi ve yoğurt yiyor başka bisey yok
Kuzularinanasi mervetayfunbora peynir yumurta zeytin vs yemiyor mu.meyve fln…yani verin bnce aliscam zamanla.yumurta yi farkli bir cok sekilde verebilirsiniz omlet krep pankek yumurtali ekmek vs seklinde.bi sekilde sevecektir
likeli mervetayfunbora bu dönemde ne kadar çeşitli gıdayla tanışırsa o kadar iyi aslında. Kendisi yemiyor da siz besliyorsanız kendisinin tutup yiyebileceğ şeyler hoşuna gidebilir belki tavuk baget pirzola gibi. Köfteyi de kendisi tutu yiyebilir. Yine bebek mücveri de bir alternatif. Ben sebzeleri kıymalı tencere yemeği olarak yapıyorum bazen de köfte harcına koyuyorum ıspanak brokoli falan kızım iki türlü de seviyor o da 11 aylık. Sebze makarnalarını denemediyseniz onu deneyebilirsiniz yoğurtla sevebilir belki.
mervetayfunbora Yumurtayı bi sekilde yediriyorm yine.. peynir olarak da labne yiyor sadece..dişleri yeni çıkmaya başladı issiramiyor o yüzden krep filan yemiyor zaten çok seçici