minikkurabiyee Kızlar yarın akşam çayına kalabalık misafirim gelecek menü olarak yardıma ihtiyacım var Mercimek köftesi veya arpa şehriye salatası Poğaça Tuzlu kurabiye Tatlı ama ne tatlısı yapayım bilmiyorum
yavrupandaannesi minikkurabiyee Portakalli revani Ağlayan kek Gelin pastası Chesse kek Aklıma bunlar geldi afiyet olsun şimdiden ❤️
eda2410 minikkurabiyee poğaca zor bana göre benimde yatına misafirim geliyor yufkadan borek yaptım yaş pasta patates salatası çiğköfte Rus salatası olabilir
senahicret minikkurabiyee Kıbrıs tatlısı çok pratik geliyor bana ve misafirler tarafından da çok beğeniliyor
balpetegininannesi166_ Kabak tatlısı yapabilirsiniz tam mevsimi zaten. Ya da magnolia olabilir hafif olue hem
minikkurabiyee hasanhifa038 bugün misafirlikte yedim 😅bana geleceklerde oradaydı aynısını yemiş olduk😅
Sogukbaklava minikkurabiyee Ben gecen yaptım yazacağım menüyü herkes bayıldı. Browni kek,rus salatası, çatlayan kurabiye 🍪 bi de tatlı vardı yanında. Hem yemek sonrası çok ağır değil hemde doyurucu
Ayseee60 Sonuçta çaya geliyorlar bence abartmayın. Mısır patlat, kuruyemiş, çiğköfte, çekirdek, gelin pastası yap sabahtan tamamdır çocuklularsa börekte yapabilirsin hazır yufkadan
minikkurabiyee Ayseee60 mısır çekirdek çerez daha çok evi batıracak gibi çünkü 3 4 tane çocuk olacak zaten fikir değiştirdiler yarın yemeğe gelecekler ☺️
yoncaburak minikkurabiyee gelecek misafir özel misafirlerimse Kıbrıs tatlısı yaparım genelde eger kadınlar toplantısı ise 😂ıslak kek