yaraliceylanim Tubay- olmıyor diye biliyorum ben hamileyken ni ara kullandım aslında benimdd kullanmam lazım ama işte siz yine de bi doktora sorun ya
afam Tubay- desmont yerme nefess diye ilaç ya da hava alabilirsiniz hava kana karışmadığı için güvenilir desmontu hamileyken değiştirmiştim nefess olarak doktorum yazmıştı
Tubay- yaraliceylanim hamilelikte bendr kullandım ama emzirme döneminde korkuyorm doktorlar net birşey demiyor da kullanın diyen var kullanılmaz diyen de
yaraliceylanim Tubay- desmont çok iyi benimde astım alerjim var en iyi gelen ilaç o ben başka sebeblerden öok ilaç kullanıyprım şuan diye onu kullanmıyorım o yüzden bilmiyorum emzirirken kullanılır mı
yaraliceylanim Tubay- burun tıkanıklığı nefes alamama gögüs sıkışması sürekli ve uzun süren öksürük mevsim geçişlerinde net yatak döşek hastaydım geceleri horlama hatırladığım bunlardı
afam Giremedim kaç gündür doğal yöntem de var kozalak şurubu alın balla karıştırıp tüketin oda iyi geliyor nefessi bana hamilelik döneminde doktor yazdı eczaneden alınıyor nursenashn