BalOglum-45 Merhaba anneler. Eve gelen misafir cocuklarindan sonra oyuncak temizligini nasil yapiyorsunuz? Esimle ben cok titiziz ve temizlemeden icimize sinmiyor. Lütfen bir fikir verin
goktugunannesi33 BalOglum-45 normal suya tutup yıkıyorum kaynar suda bekletince bazıları bozuluyor ya da ıslak mendille temizliyorum yine içimize sinmiyorsa bebek bulaşık deterjanıyla süngerle yıkayabilirsiniz
Miracinannesi_ BalOglum-45 gelen misafirin çocuğu hasta ya da kirli değilse yikamam ben o kadarcık mikroba da alışsın diye ama bir keresinde gelen çocuğun burnu akıyordu diye sirkeli suda bekletip bebe sampuaniyla yikamistim
Kuzularinanasi BalOglum-45 agzina vs surmediyse yikamam ki.bukadarr titizlik iyi dgl kendinize eziyet.ortaligin tozuna mikrobuna alissin cocuk biraz.yoksa her disari cikinca parkta,cafede,kreste,okulda hemen hastalanir…
BalOglum-45 Kuzularinanasi dgru söyluyorsunuz ama elimizde degil. Her gelenin arkasndan koltuk hali siliyoruz😑 misafir gelecegm dedgi zaman stres basiyor bizi nasl temzleyecgz dye
Kuzularinanasi BalOglum-45 bnce hic dogru dgl gercekten eziyet bu farkindasiniz dimi…bnce uzman yardimi almaniz en iyisi.biz de misafir oncesi sonrasi elbet temizlik yapilir ama hic de kendimi parcalamam yani sonucta aferdersiniz pislik surulmedi ya eve…ne olacak…
pozitifanne06 BalOglum-45 misafir gelince çocuk hasta değilse yikamam oyuncaklari, hastaysa da kızıma özel olan bulaşık sungeriyle emzik biberon temizlayiciyle veya sabunla yıkarım oyuncağa göre
tekbebek BalOglum-45 bi leğene sıcak su dolduruyorum bi tatlı kaşığı karbonat 15 dk bekletip duruluyorum