elifgrsybkr Kızım 14 aylık, sürekli uykuya direniyor uyku aralıklarına dikkat ediyorum uykusu var ama 1,5 saatte ancak uykuya geçiyor sürekli böyle ve çok yoruldum varmi böyle olan çözümü olan
dlos elifgrsybkr Bir iki gün zorlanır onun için de geçiş dönemi olduğu için, tam uykusu gelmiyordur ya da afallıyordur. Bir iki gün sabredin annesi gündüzleri tek uykuya geçin inşallah düzelir😊 Eğer fiziksel bir problemi yoksa tabi
barlasatamommy elifgrsybkr aynı durumu bende yaşıyorum bebeğim 14 aylık 2 uyku yapıyor ilk uykusu hemen geliyor dayanamıyor mecburen gün icinde bir kez daha uyutmak zorunda kalıyorum bu sefer de gece uykusuna dalması 10-11 i buluyor. Arkadaşlarımın çocukları 8 de yatıp 8 de kalkıyorlar valla imreniyorum ya gece boyu da ayaktayiz
Aygul58 elifgrsybkr 15. Aydan bildiriyorum hala 2 uykudayız aşırı direnç gösteriyor akşam uykusuna 1 saatte anca uyuyor 14 aylıktan beri böyleyiz :/ akşam 21:00 uyur sabah 06:15 hiç şaşmaz 😂 umudum tek uykuda belki daha geç kalkar ve direnmez bu kadar inşallah 🙁😅
Aklimideliricem O dönem tek uyku iki uyku aralığında kaldığı için öyle oluyo bence benim oğlumda o aralıkta 11i buluyodu uyuması
elifgrsybkr Aslında şuan olan bisey değil hep böyleydi uykusu gelince huysuzlaniuor ama direniyor ,gece uykusuna 9 da yatıyor, ama 8 de başlarsam ancak o saatte uyuyor yada 9 da başlasam 10 da uyuyor yani illa 1 saat ugrastiracak
elifgrsybkr Tek uykuya da geçemiyor suan sabah erken uykusu geliyor mecbur öğleden sonra tekrar uyutuyorum..yemin ederim atagina diş sancisina vs yetişmeye çalışırken büyümesini kaçırıyorum sanki sürekli bi değişikliğe ayak uydurmaya çalışıyoruz 😭