Goktugs_Mother Selam kızlar 🌸 Duolingo kullanan var mı? Bu uygulama ile ingilizce öğrenilebilir mi? Kullananların yorumlarını bekliyorum. İngilizce öğrenmek için daha iyi bi uygulama varsa önerilerinizi de yazar mısınız?
Seher11 Goktugs_Mother ünideyken kullanmıştım ben seviyordum baya iyi oldu hatırladığım tekrar indireyim ama ücretli mi kesin ücretli olmuştur ya baya keyifli uygulama
Muhammet Goktugs_Mother canm çok süper çok pik yapmazsin ama orta duzeyde oggrenirsin gramer yok gunkuk cumleeele kelime halinde ogrenirsin
Goktugs_Mother Seher11 Uygulama ücretli değil ama kullanırken reklam vs. olmasın diye ücretli sürümü var. Sana bişeyler katmış mıydı?
Seher11 Goktugs_Mother tabi ki kelime hazinem açısından baya iyidi ama 6 sene oldu valla pekte hatırlamıyorum
MerveH_ Goktugs_Mother kullandım gayet güzel bi uygulama ama zaman ayırmak lazım ben bi hafta başladım devam edemedim çocuklarla ilgilenmek yemek bilmem ne derken ama gayet güzel ve bi not tutman da lazım sadece uygulamaya kullanmak yetmiyor
suheyla92 Goktugs_Mother sifirdan ogretir mi bilmem ama gelistirmede başarılı ben bir donem kullanmistim isime yaramisti