iremaydmr Bebek bisküvisi ne ile yedirebilirim annem hazır sütle yedır dedı ama vermek istemiyorum sütü şuan
poyrazmom2604 iremaydmr ben mamayla eziyorum içine meyve ekliyorum veriyorum kahvaltılarda labne yumurta sarısı pekmez falan ekliyorum
demetdenizc iremaydmr og markasının bebe bisküvisi var zeytinyağlı hazır bebe bisküvisi cici bebe kullanmayın eğer verecekseniz. Bu markanın bebe bisküvisini ben bazen irmikle veriyorum sıcagında eritip içine muz koyuyorum her türlü meyve yakısıyor avakado ile veriyorum labne ceviz katıyorum içine dut pekmezi yumurta ile de veriyorum böyle böyle çeşitlendirebilirsiniz süt yerine kefir ile bile verilebilir
svncgldgn iremaydmr 6 yda inek sütü verilmez, yoğurt, peynir suyu, normal su, anne sütü, irmik bunlarla katıp verebilirsiniz 1 yaşından önce inek sütü sindirimi zorlar bozar
poyrazmom2604 iremaydmr evet olur ben yoğurtlada karıştırıp veriyorum içine ceviz avakado falan ekliyorum evde ne varsa işte
poyrazmom2604 iremaydmr bebeğinin açlık durumuna göre verebilirsin yani ben veriyorum 9da falan gece uykusuna yatmadan tok tutsun diye, keçi sütlü bebe bisküvisi kullanıyorum ben hurma pekmezi falan var içinde tadını baya beğeniyor bebeğim tavsiye ederim
demetdenizc iremaydmr onu kullanmadığım için bilemiyorum ama og markasını bende yedim sevdim tadı güzel diğer ürünlerle lezzetlendirince güzel oluyor