yagmurkokusu_ Almak isteyene de fikir olur bende araştırmıştım çok uzun uzun ama kullanıcı yorumları çok azdı en son alayım hıyarda çıksa kötü de çıksa şansıma deneyeyim dedim. Belki aranızda almak isteyen olur.
tospikannesi_ yagmurkokusu_ instagramdan karşıma çıkıyor çok alan var temudan ve herkes çok memnun siz memnun kaldınız mı
yagmurkokusu_ 1prens1prenses_ saçım çok kısa olduğu için maşaları deneyemedim görümcemde deneyeceğim fırça tarakları güzeldi iş görür yani kurutması filan da güzeldi
yagmurkokusu_ tospikannesi_ güvenilir bende sipariş verdim daha önceden verdiklerim de geldi. Hızlı geliyor ayın 23 nde sipariş vermiştim işte 10 gün filan oldu
yagmurkokusu_ 1prens1prenses_ düzleştirici yok 2 maşa var 1 fırça diğeri de tarama birtane de kurutma özelliği var
yagmurkokusu_ milletsanakanalizemiolacak Buda sıcak üflüyor 5 in 1 diye aldım birde performans ürünü hoşuma gitti saç kaynak yaptıracağım ya o zamana hazırlık olsun istedim
milletsanakanalizemiolacak yagmurkokusu_ güle güle kullanın ben temudan almak istemeyenler için fikir sundum sadece ☺️
yagmurkokusu_ HLmom indirim kuponu oluyor onunla indirime düşüyor bende öyle yaptım hatta sepetine ekle bildirimleri takip et bende 2 lira yüzünden alamıyordum bir bildirim geldi fiyat düştü hızlı hızlı hemen aldım kartımı da onaylamadı kk almak zorunda kaldım artık.