utkummm 10 aylik oglum uyurken surekli donmek istiyo e dönünceye uyaniyo napicami sasirdim,bi arada yapiyodu sonra gecmisti ama simdi yinede ayni 10 dk ya bi uyaniyo napabilirim😢
eylm1 utkummm 10 aylık olacak haftaya bizde de aynı sorun var dönüyor oturuyor falan ne yapacağımı şaşırdım
motherisbackk utkummm ben yazın yer yatağında yatırarak çözdüm bu durumu. Kış gelince de yatak aldım montessori dönee döne uyuyor😂
tugce94 utkummm ben beşiğin alt tarafına çarşafın altindan yatağin altına yani yandan destek yaptım rampa gibi oldu vücudunu çevirmeye çalışıyor donemiyor
ekimkizi_ utkummm ayyy ben yazdim sandim bu postu bir an dün gece 1 bucuktan 4e kadar döndü yuvarlanmak istedi beşikte beşiği de dar yer yok de de de diyip durdu 🥲benimki de 10 aylik
utkummm eylm1 ay sizinle ayni seyleri yasiyoruz bu ara gercekten napicaz boyle ya hic cvp veren akil verende olmuyo
utkummm motherisbackk yok yuz ustu dönünce uyumuyo uyaniyo bi ara yeni kendi oturmaya basladigindada boyle olmustu o zaman yerde yatirdigimda olmustu,arkasina onune yastikta koydum dönmesin diye ama dönüyo donuncedwuyaniyo uyku sorunu yasiyoruz ztn dogdugundan beri ama bu sekilde dahada kotu oluyo 10 15 dk ya bi uyaniyo resmen döndüğünde
eylm1 tugce94 kaç aylık bebeğiniz? 5.ayında falan bende koyuyordum ama şimdi 10 aylık bi şekilde dönüyor sinirleniyor
utkummm tugce94 ben yatagin altina degilde normal sekilde yanlarina yastik koydum degisen bi sey olmadi gunduzde oturma odasina minder var minderin altindan iki tarafina yastik koydum dediginiz gibi ama yinede dönüp uyaniyo gündüzde bide aksam mi o sekilde denesem ki