Nacafa Sadeturkkahvesi çocuğum daha o yaşa gelmedi şu an. 2,5 yaşında o yaşa geldiğinde airtag almayı düşünüyorum o şekilde gönderilebilir
snyck Sadeturkkahvesi 3 yasindan beri devlet anaokuluna gidiyor 3.senesi ve aklıma kötü hicbirsey gelmeden gönderiyorum çünkü öğretmenlerimize güveniyorum bende öğretmenim hem vicdanen hemde memur olma sorumluluğu ile ekstra özen gösteriyoruz kreşler hakkında yorum yapamayacagim
Yedaarven Sadeturkkahvesi 4 ve 5 yaş anasınıfına gitti kızım şimdi 1. Sınıfta. Anasınıfındayken hiç aklım kalmıyordu gezilere de gidiyordu. Şimdi okula servisle gidip geliyor. Airtag aldım çantasında duruyor sürekli takip ediyorum. Okulu da küçük 300 kişilik falan bir ilkokul ama yinede sürekli acaba bir şey olacak mı kaygısı yaşıyorum. Allaha emanetler inşallah🤷🏻♀️
Sadeturkkahvesi snyck benim oğlumda kreşe değil anaokuluna gidiyor ama ben öğretmenlerden ziyade yolda servise gittikleri yerde gelebilcek farklı ieylerden korkuyorum🫣 aşmalı mıyım bunu
snyck Sadeturkkahvesi yani anne olarak haklısınız ama onları ne kadar süre koruyabiliriz bizimleykende başlarına birsey gelebilir yada ilkokulda iken bağımsız gitmeye başladıklarında ne yapacağız Allaha emanet edip çok düşünmemek lazim
minervadefne Bizimkide 1. Sınıf sinemaya gideceklermiş ben göndermek istemedim açıkçası eşim ben küçükken ailem yollamazdı para için içimde kaldı hep gitsin istediği gibi dedi bizim kızda sınıftakilerden duymuş gidecek ama gelin bide bana sorun🥲
aysegul_my Sadeturkkahvesi biz anasinifina gidiyoruz her gezide bişeyde ögretmen anneleride tooplayip gidiyo benim 1 yasinda kucük kizim var evdede onla bi yere gidilmiyor bazi seylere göturmüyorum ben gidemicegim icin cnkü surekli bi etkinlik planliyolar
lceLady Sadeturkkahvesi O yaşta gondermezdim açıkçası 14 yas icin bile tedirgin oluyorum artık Malum gündem kötü her gun bişey