gizemzumraa Kızlar selam ek gıdaya basladık yogurt baslar da tatlı ama sonradan eksiyor ve bebegimde yemiyor yani tatlandırmak icin sağlıklı olan seylerden napabilirim? Siz yogurdu nasıl veriyorsunuz nasıl eksimeden veriyorsunuz
_mom gizemzumraa yoğurdu yeni yaptım henüz eksimedi eksirse yemez muhtemelen ama yoğurda muz katiom bunun harici hiçbir şey tatmak istemio ama muzlu yoğurda bayılıyor
milletsanakanalizemiolacak gizemzumraa bebişin yoğurdunu günlük mayala küçük mama kavanozlarına günlük yapamam dersen gün aşırı mayala ekşimez
milletsanakanalizemiolacak _mom yoğurda pekmez katınca kendini nötrler yani ha vermişsin ha vermemişsin
Mnbj123 gizemzumraa yok mesela açtın diyelim yarısını verirsin yarısını da kapağını kapatıp öbür gün verirsin çabuk çabuk ekşimiyor yani maya da mı bir sorun var acaba
Duyulurum gizemzumraa tezgah üstünde 4 saat mayalandırıp dolaba alıyorum. Ve az yoğurtla mayalıyorum bir hafta yiyor ekşime olmuyor.
dilara_0 gizemzumraa ekşi yoğurda yapacak bir seyiniz yok siz yoğurt mayalasaniz küçük kavanozlara daha iyi olur hemde uzun süre eksimez
ilenalemin gizemzumraa ben yoğurdun içine muz katıyorum,bazen bebe bisküvisi.mesela kahvaltıda yumurta sarısı, yoğurt,ceviz,bebe bisküvisi yapıp verdim.bazen de yopurdu tek yiyor ama ekşidiyse içine mutlaka kat bişeyler