senbenbensen Bi hafta kaldı 4 aylık olmamıza. Destekli oturtun yazıyor 4. Ayda. Kararsız kaldım siz nezmn destekli oturttunz bayanlar. 💜
Semrakrhn38 senbenbensen 4 aylikken bi kac defa oturttudm ama 5 aylikken genelde oturtmaya basladim destekli 5 aylikkn oturulmali die biliyorum
sabirsizbebek15 senbenbensen 4 buçuk aylıktı dr a sordum oturmak istiyor dedim. Destekli oturabilir dedi. Günde 10 dk ile oturttum yavaş yavaş
Kbrayaman senbenbensen boynunu tam anlamıyla tutabildiğinde yavaş yavaş başlanabilir diye okumuştum ama benim de tedirginlik yaşadığım konulardan bu🙄
senbenbensen Kbrayaman çok uzun süreli olmasada tutuyor boynunu baya. Bakalım 4 aya girelimde oturtacam nasl olcak. 😊
gzmysn senbenbensen canim bizde 4 ayinda oturmak istiyordu devamli doktorumuzda kemik gelisimi iyi olan bebek oturmak ister eger bebek hazirsa kisa sureli destekli olarak oturtabilirsin desi 5. Ayimizda mama sandalyesine gectik ☺️
Dunyamsensn2008 senbenbensen Bebeğiniz kendini hazır hissederse isticektir zaten bence ona birakin biz besbucuk aylikken destekli oturttuk.
senbenbensen Dunyamsensn2008 istiyor daha 4 ne tam girmedi ama. Kucağımda oturur pozisyona gelmeye çalışıyor. 😂
Ikrazumra19 senbenbensen hic merak etme canim oturur soneada yurur dersin ki azicik yatsa 😁 19 aylik oldu 2 saniye oturup yatmiyor
Fatmaykul Benim bebeğim 3 ay 4 günlük oturmak için 10 gündür can atıyor. Bebek kendi karar verir diye okumuştum bu yüzden ara ara ellerinden tutup oturtup gönlünü yapıyorum.ama 2 dk yı gecmiyor