Birdunyabircennetannesi Memede kist sorunu yaşayan yazabilir mi lütfen Sol mememde bir şişlik var 2 gündür de sağ mememe ağrı vuruyor Ultrasona gireceğim ama korkuyorum kötü bir şey mi diye
Yazmelegi_ Birdunyabircennetannesi benimde ağrım vardi elime sertlik geliyodu gittim yağ bezesi dediler o ağrı yapıyormuş
lAmMelodi Birdunyabircennetannesi Üste çıksın canım doktordan gelince yazarsin merak etdim kötü birşey yoktur InsAllah üzülme❤️🌺
ElisaMom_ Birdunyabircennetannesi aynı sorunlari yaşıyorum kuzum benimkinde mantar ve sağ memede iltihapta geliyor banyo yapınca bazen ağrıyor gece ağrısıyla ugraniyorum,ayın 9nda randevum vsr endiseliyim açıkçası
Birdunyabircennetannesi Yazmelegi_ Sol memede ağrı yok orada şişlik var Bu 1 2 gündür sağ mememe ağrı vuruyor
Birdunyabircennetannesi lAmMelodi 2 hastaneye gittim 5 ay sonrasına ultrason veriyorlar Yarın bir yere daha var oraya gideceğim orası da uzak tarihe verirse özelde çektireceğim Çarşamba günü 🤦
lAmMelodi Birdunyabircennetannesi Şu hastanelere çözüm bulunsa artık insanlar zor durumda kalıyor.InsAllah canım.
Birdunyabircennetannesi lAmMelodi Yol geçen hanına döndü ülke Onlar yüzünden biz bulamıyoruz işte Devlete gidilmiyor doğru düzgün bakılmıyor uzak tarihe veriyorlar Özele gitsen para tuzağı birde güvenemiyoruz da artık Allah sonumuzu hayır etsin
Birdunyabircennetannesi relaxanne Sol mememde şişlik ağrı yok Ama sağa ağrı vuruyor durduk yere 2 gündür