Mother Bebeğim 40 günlük 2-3 gündür emzirirken birden ağlamaya başlıyor süt gelmiyor sanırım azaldı sağdığımda daeskiye göre çok az süt çıkıyor ne yapabilirim mama vermek istemiyorum ama ağlamasına da kıyamıyorum
Semrakrhn38 Mother sutunu arttircak yicekler ye incir hurma bol su bn bunlari cok tuketirdum sutum olurdu ama sonrasinda meme reddi yasadm birakti emmeyi ama siz inciri hurmayi tuketin suyunuzu ihmal etmeyin insallah artar
Hamide16 Mother yediklerinize dikkat ederseninz artar. İncir dut hurma kuru üzüm dere otu ve bol su bunlar arttırır sütünüzü
fatmamelis Mother bulgur pilavı, yeşil soğan, kuru soğan bunlardan ye süt yapar. Ben 40ım çıkana kadar nerdeyse her gün bulgur pilavı yerdim 🙂 canını sıkma, emzir sürekli sen emdikçe gelir sütün, bi ara hiç yemek yemiyordum gene de sütüm vardı
Nur43 Semrakrhn38 canm benim kızimdada meme reddi oldu ve suan mama +meme veriyorum cok zor emiyo beni artk sútümde azaldi siz memeye geri dondürdünüzmü acaba
Mother Ikderce rezene de hep içiyordum bitince bir kaç gün içememiştim hemen azaldı sebebi o olabilir mi acaba
Ikderce Mother kesinlikle olabilir bak benim sütüm hiç yoktu bir ay emzirdim oda Rezene desteğiyle içmeye devam et günde 2 3 litre su iç yanı sıra faydasını göreceksin.
Cgdmkrkmz92 Artar hiç stres yapma bazen öyle oluyor ki günü gününe tutmuyor belki de sütün vardır da sen az zannediyorsundur sen emzirmeye devam et. Ben öyle olduğu durumlarda arada mama veriyordum en azından kafam rahatlıyordu bebeğim doyduğu için o ara da süt geliyordu zaten
58goktugum Bir de gazdan ağlayabilir bebek benimki emerken birden ağlıyor gazını çıkarıp tekrar emziriyorum ve baya gazı çöküyor çok gaz sorunumuz var bizim belki sizin de öyledir canım. 3 kere çişli bez değiştiriyorsan beslenmesi iyidir.
Mother 58goktugum 58goktugum gazı da var damlaya başladık bir haftadır veriyoruz gazdan da memeden ağlar mı düşünmemiştim dikkat edeyim bi sağolun
58goktugum Mother çok ağlar canım dikkat et bence gazdandır. Damlaların bir faydası olmuyor bizde mesela 4 aylık bebeğim memedeyken bazen ağlama krizi geliyor gazını çıkarıyorum susuyor. Aç olsa susmaz gazı çıksada.
Semrakrhn38 Nur43 maalesef ne yaptiysam olmadi 4 aya kadar emdi 5 aylikken sagdim sonra kesildi sutum
Seda_123 Mother Rezene iç canım aktardan al evde yap günde 2 bardak iç hem bebeginin gaz çıkarmasına da yardımcı olur benim bebeğim 19 günlük doğduğundan beri içiyorum