aylin46 Arkadaşlar Metsil,maflor kullandım ama hiçbir işe yaramadı bebeğim gece gündüz uyumuyor gazdan bunlardan hangisi daha etkili sizce?
Fatih-s aylin46 nurse harveys colex derim başka da birsey demem. Öyle mucizevi bir gaz şurubu ki patır patır çıkarıyordu oğlum. Tabi çocuktan çocuga değişebilir etkisi ama deneyin derim. Zaten ilaç gibi degil daha çok doğal
yeniannee2 crybaby merhaba Bir şey sormak istiyorum nurse hurvays colex şurubu kaç milim veriyordunuz acaba 5 milim şırınga çok büyük
Esinzhl aylin46 sampsimplexin faydasını görmedim ama nurse harveys colex şurubu içtiği an rahatlıyordu elim ayağım olmuştu resmen
aylin46 fairly07 günlük ne kadar veriyorsunuz 45 günlük bebeğim nasıl vermem gerekiyor net bilmiyorum
Annisi24 nurse harveys colex derim bende kesinlikle hatta doktor bırakabilirsiniz artık demisti koliğimiz yeniden arttı
fairly07 aylin46 biz de seninle aynı dönemdeyken sap simplexi doktor günde üç defa on beşer damla demişti şimdi nurse hurveyse Geçtim günde iki defa yirmişer damla dedi
alexab aylin46 bu post ve yorumlarda yazanların hepsini kullandım bu nedenle hiçbiri seçeneğini kullanıyorum. 4./5. Ayda kendi geçiyor.
fairly07 fairly07 kusma yapabiliyor 20 damla verme bence ilk on Damla’yla başla baktın kusmuyor ondan sonra miktarı artırırsın