zeynepeslemdemir Merhaba kızım 9 aylık kilosu yavaş ilerleyen bi bebek 7 kilo olmuştur sanırım. 2 dişi çıktı alttan hiçbir şekilde hafif pütürlü yiyemiyor hemen midesi bulanıyor kusuyor sizce erken mi davranıyorum beklemeli miyim ?
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU zeynepeslemdemir erken değil kesinlikle en başından sadece çatalla ezip pütürlüye alıştırmalıydınız. Siz sürekli deneyin yemiyor diye düşünmeyin zamanla alışacaktır oda yoksa ilerde daha çok sıkıntı yaşarsınız
3kedili2bebekli zeynepeslemdemir siz pütürlü gıdaya devam edin bir de blw yapın yedikçe alışır oksurur kusar ogurur ama alışır dert etmeyin pütürlü için erken değil geç bile
minikkkelebek zeynepeslemdemir benim oğlum da aynı ayin 6 sinda 9 aylık olacak pütürlü şeyler de midesini bulandırıyor
HELELEKADIN zeynepeslemdemir benimde 9 aylık yeni alıştırdım yemek yapınca çatalle eziyorum başlarda istemedi pastörize yoğurt veriyorum yemeğin hemen ardından öyle yiyo yoğurtla kanıyo aslında yavaş yavaş alıştı artık öğürmüyor
keremsmom78 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU 5,5 aylıktan beri her şeyi çatalla ezip verdim pütürlü vs farketmeden her şeyi yiyordu 3 haftadır kaşıkla verdiğim şeyleri yemek istemiyor öğürüyor tükürüyor. Elinde ısırarak yerse gayet güzel çiğniyor. Napcam bilmiyorum. 9 ay 17 günlük 6 tane dişi var.
sevgi45 keremsmom78 o zaman elinizle vermeyi deneyin anladığım kadarıyla pütürlü gıda değil kaşık reddi var
keremsmom78 sevgi45 elimle de verince yemiyor tamamen keyfine göre. Demir ve demir depoları çok düşüktü iştahsızlık yapıyor desem kafasına göre bi yiyor bi yemiyor