Orenda_ ozr42 Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun Allah’ım cennette kavuşmayı nasip etsin sevgili peygamberimize komşu eylesin inşaallah.Sabırlar diliyorum 🤲🏻🌷 Oğluna da sağlıklı uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşaallah 🤲🏻🧡
Orenda_ eymenesra Kimin ne olduğu konusunda bana da çok şey öğretti iyi ki gördüm ve değerini bitirdim. İnşaallah olur 🙏🏻🤍
Aryamlinamom Orenda_ 2024 yılı bana en çok sabırlı olmayı öğretti… 20 kilo verdim kendime için birseyler başardığım için mutluyum… 2025 yılı benim için atama yılı olsun inşallah mesleğimi yapabilmeyi çok istiyorum… Çok emek verdim yeri geldi 2 saat uyudum ama asla vazgeçmedim elimden kitaplarım düşmedi olmuyorsa da elbet vardır Bi sebebi bugünümüze şükürler olsun…❤️
Orenda_ Aryamlinamom Pes etmediğin hiçbir şeyin sonu kötü bitmez helal olsun👏🏻👍🏻 İnşaallah atanabilirsin Rabb’im emeklerini boşa çıkarmasın 🙏🏻💕
ayseee_ Orenda_ 2024 benim için güzel geçti çok şükür Rabbim bu günlerimi hiç aratmasın 2025 ve diğer senelerde de mutluluğumuz huzurumuz sağlığımız daim olsun sevdiklerim hep yanımda olsun insaAllah 🤍
Tatlican Orenda_ 2024 Baslarda guzeldi sona dogru biraz yordu ama genel bakarsam iyiydi 😍2025 yilindan Saglik, huzur ,mutluluk bolluk, bereket ,savaslarin bittigi bir dunya istiyorum.
Orenda_ Tatlican Amin inşaallah canım temennimiz savaşın olmadığı çocukların sadece mutluluktan ağladığı hayvanların, çocukların ve kadınların öldürülmediği güzel bir dünya…
elifbarcin65 Orenda_ Ben bu yılı hiç sevmedim annemi kaybettim 15 gün sonra 1 sene olacak Sanki kimsem yok gibi hep bı boşluk Gün içinde hep oluyor _ Diyorum birşey unuttum annemi aramayı sonra koca bı artık YOK ,donup kaliyorum çok kötü birşey Allah kimseye yaşatmasın dicem ama ölümlü dünya mutlaka sevdiklerimiz yokluguyla karsilasacagiz acı gerçek Yani demem o ki hayata karşı bı beklentm yok çocuklarımı güzelce yetistirmek büyütmek sadece bu kadar
Orenda_ elifbarcin65 Başın sağolsun canım 🫂 Allah’ım kalbine ferahlık versin mekanı cennet olsun inşaallah 🤲🏻 Sağlıklı bir ömrünüz olur inşaallah 🌷💕
elisaaselim Orenda_ ayy zor bir yıl beni bekliyor galiba 1.5 yaş kızım ve Şubat’ta doğacak olan oğlumla nasıl olur bilmiyorum sakin mutlu huzurlu geçmesini diliyorum 😃
D_deniz Orenda_ 2024 bana kızımı verdi :))) hayatımın en anlamlı yılı. Şükür eşimin ailesinden de benım büyük ailemden de kayıplar yok yeni yılda, da inşallah önce çekirdek ailemizde sonra büyük ailelerimizde sağlık ve hayat olsun. Yaşamda sadece ölüme imkan yoktur. Yoksa evdi arabaydı giysı gezmek hepsi olur
kkbb367 Orenda_ valla canim ben 2024 de hiç mutlu olamadım malesef nasıl geçti anlamadım bile geçen sene aralıkta amcamın hasta olduğun öğrendik haziranda vefat etti ardından dedm vefat etti amcamı çok severdim bu yüzden dünyam başıma yıkıldı. Kabus gibi bir yıldı. 2025 den beklentim sevdiklerimi almasın yeter ailemle sağlıklı mutlu huzurlu bir gecirmemiz
Orenda_ kkbb367 Senin de başın sağolsun canım Rabbim cennette kavuştursun diyecek bir şey yok ölüm zor evt ama Rabbim onun sabrını da veriyor bir şekilde
9793selaam Orenda_ anne oldum ve ailem tamamlandı çok güzel bı mutluluk yaşadım rsbbime şükürler olsun .insanları çok takmamayi daha çok arkadaş değilde eşimin ve çocuğumun bana iyi geldiğini anladım. Tek takılmayı kafa dinlemeyi sevdim .2025 ten beklentim ise sağlık mutlluk ve sevdiklerimle huzurlu güzel yıllar.klise biraz evet ama bunlardan güzeli yok brnce hayatta.