Orenda_ Günaydın canlar yeni yılın son ayındayız.2024 bana en çok insanları öğretti.Hayal kırıklıklarım oldu çok zor dönemden geçtim eşimle birlikte ama kötü olayların içinden çok iyi dersler çıkardım.Tek dileğim 2025 in bana hayal ettiklerimi vermesi, çabalarımın boşa gitmemesi🙏🏻Hepimize çok Aralık’sız Mutluluklar diliyorum💚🌱 Sizde 2024 ün size ne kattığını 2025 ten neler beklediğinizi yazın buyrun Post’a 😊
Feyzosumunannesi Orenda_ Sevdiklerim ve ailem ile birlikte sağlıklı,mutlu güzel günler istiyorum. Hayatımızdan sevdiklerimizin eksilmedigi bir yıl olsun inşallah 🥳🌸🙏
LadyGaddar Orenda_ Bu yaşıma kadar geçirdiğim zor çok zor iki seneden biriydi İnşallah 2025 tüm insanlığa iyi gelir huzur sevgi saygı bereket getirir Kendim içinde kolay bir sene olmasını diliyorum lutfen😬
bisenakillisinzaten Orenda_ 2024 ne kadar kötü geçtiyse 2025 bana ve aileme çok iyi gelecek çok güzel geçecek eminim 🤲🤗
Silwester Orenda_ 2024 bana bu yıla kadar geçirdiğim en ağır imtihanı verdi 🥺İnşallah 2025 de güzel mutlu bir yıl geçiririz.
JollyBaby Saglik,huzur, mutluluk ve sevdiklerimin yanimdan eksik olmamas. En başta çekirdek ailem tabi ki🫶🏻🤎
Orenda_ Silwester Bu sene gerçekten şahsi fikrim kendi imtihanımızı yaşadığımız bir yıl oldu çok zor şeyler atlatmışızdır eminim ama zor imtihanların arkasında güzellikler var tüm kötü yılları unutturan bir yıl olsun😍🥰
crybaby Orenda_ tüm insanlardan uzak sadece kendi ailemle mutlu bir sene diliyorum ❤️ o kadar sıkıldım ki herkesten bu sene beni çok zorladı bebeşimin olmasıyla beraber insanların gerçek yüzlerini görmüş oldum onların hepsiyle mesafeli hatta hiç görüşmemeli yıllarım olsun🤣
ikibaloglanannesi 2024 bize iki numaramızı kattı🥺 Eşim,oğlum ve nisan ayında doğacak kızımız ile 2025′den çekirdek ailemle güzel bir yıl diliyorum🙏🏻🤍 Sevdiklerimin hiç eksilmemesi dileği ile💜
Orenda_ ikibaloglanannesi Sağlıkla kucağına al inşaallah kızınız size bahar gibi gelsin bollluk ve bereket getirsin inşaallah 🤎
bendenbirtanedahayok Orenda_ 2024 bana en güzel hediyeyi kızımı getirdi,aynı zamanda içimden bambaşka bir kadın doğdu adıda “anne” oldu, yeni senede kızımın büyümesine şahit olup onunla bir yılımızı eşimle beraber sağlık, huzur ve mutlulukla geçirmeyi diliyorum❤️
Orenda_ bendenbirtanedahayok Mutluluğunuz huzurunuz sağlığınız bir yıl değil ömür boyu olsun inşaallah 😍
Silwester Orenda_ gerçekten tam da öyle bir yıl oldu.İnsallah bütün guzellikleri en kısa zamanda yaşarız 🤲