ruveyydaa Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var oğlum 16 aylık sürekli bezini ıslatıyor 3 ay olacak deliricem artık gece değiştirme yapmama rağmen daha 4 saat olmadan her yeri ıslak oluyor çeşit çeşit bezde değiştirdim olmuyor doktora sordum fazla su içiyordur dedi onu da azalttım ama yok sıcak tutsun diye uyku tulumu+içine takım giydiriyorum yine olmuyor var mı bunun çözümü lütfen yardım edin ya
arelinannesi1 ruveyydaa hangi bezi kullanıyorsunuz biz bu çareye BİM’in jenny Willy bezi yle geçmiştik
Turuncgil ruveyydaa slepy kullanıyorum bir numara büyük takıyorum geceleri. Normalde 5 takerken gece 6 takiyorum sabaha kadar hic sizmiyor
taze-anne2312 ruveyydaa bimin bez numaraları diğer bezlere göre bir tık büyük o yüzden 6 numarasını alıp bi deneyin ben çok memnunum o bezden aşırı dolmadığı sürece taşma vs olmadı hiç
rana0234 arelinannesi1 bende bebeğinde bu sıkıntıyı çektim en son BİM’in bezi çözüm oldu ,kullanmaya devam ediyorum.Cok kaliteli olmasa da şimdilik idare ediyor.Gittigi yere kadar bakalım ☺️🌼
ruveyydaa Sleepy,bebem natural, Molfix a101in markası bunları denedim yine aynı oldu sizin dediğinizi de alır denerim 11 kilo o bezde kaç numara almalıyım
arelinannesi1 ruveyydaa en büyük 6 var ilk önce onu deneyin çok büyük gelirse 5 e geçersiniz ama 6 tam olur büyük ihtimal
ruveyydaa Zaten uyuyan bir çocuk değil ekstra 3 aydır bu alt üst çarşaf değiştirme eklendi artık gerçekten gücüm kalmadı baş ağrılarından uykusuzluktan boğuluyorum sanki
alisinannesi17 Aynısını yaşadık prima premium care mükemmel bi bez taşmıyor bütçeniz yetmez veya almak istemezseniz goon külot bez tavsiye ederim ben primayı bırakıp goon aldım gece için bir numara büyük külot bez takıyorum kafam rahatladı tavsiye ederim 19 aylik 13 kilo benimde bebeğim 7 numara takıyorum
ruveyydaa alisinannesi17 o biraz bizi zorlar yaa ama goonu duydum denerim ama alt kısmı kuru kalıyor üst kısmı dolu erkek çocuğu sorunsalı 😭
alisinannesi17 ruveyydaa inan bana goon külot bezde asla öyle olmuyor benimde erkek ve hep önde toplanirdi goon da sabah bi bakıyorum yayılmış bezin her yerine buda taşmasini engelliyor sanırım goon sarı paketini almanı tavsiye ederim külot bez olursa daha iyi sarıyor
ruveyydaa taze-anne2312 teşekkür ederim şimdi Molfix aldım 1 hafta deneyeceğim olmazsa sizin önerinizi alacağım
rana0234 Kaç saatte bir besleniyor?Madem suyu güzel içiyor 4 saatte değil de 2 saatte bir değiştirin sız de.Bir de cırtlı bez yerine külot bez de bi deneyin isterseniz
ruveyydaa rana0234 uyumadan 100 CC mama geceleri de saniyelik emme başka birşey yok 2 saate bir değiştirmem de büyük sorun uykusu açılınca geri uyuyan bir çocuk değil uyku sorunu da var 4 saate anca onda da taşıyor külot bez kullanıyordum şimdi başka marka denlyorum bugün aldım teşekkür ederim
ruveyydaa alisinannesi17 tamamdır teşekkür ediyorum bu bez işe yaramazsa onu alacağım dediğiniz gibi yayılması büyük avantaj
rana0234 ruveyydaa rica ederim umarım sorun çözülür gerçekten uyumayan çocuk çok zor Rabbim kolaylık versin hepimize🙏🌼