Mothercrn Merhaba, 2 yaşında olan bebeğimi birkaç saatliğine annanesine bırakmıştım. Geri almaya gittiğimde gelmek istemedi. Ben de öyle olunca biraz zorladım ve bu sefer şiddetli şekilde ağlamaya başladı. Bir anda nefesi kesildi. Bir süre sonra mosmor oldu dudakları. Gözleri kaydı. Ben o sırada ne yapacağımı bilemediğim için biraz sarsıp yüzünü yıkamak gibi yollara başvurdum (yanlış bir müdahaleymiş). Yaklaşık 4 dakika gibi uzun bir süre devam etti nefessizliği. Balkona çıkardım ve yan şekilde kucağımda tuttum. Akabinde nefes almaya başladı. Hayatımın en zor anıydı ve hala atlamadım. Travma oldu bana. Biliyorum konuyla alakalı çok başlık var ama yinede yazmak istedim. Bilgisi olan anneler bana bilgi verebilir mi? Neden olmuş olabilir? Ne yapmam gerekir
Umay-gmz Mothercrn geçmiş olsun, demir eksikliği olabilir , bir doktor videosunda söylemişti , tabi en iyi doktorlar bilir lütfen götürün, küçükken kardeşimde öyle olurdu sonra geçti tabi imkanlar kısıtlıydı doktora götürüldü mü hatırlamıyorum,
Xxxbetul Mothercrn aynı şey maalesef 2 kez bizimde başımıza geldi . O an sakin kalınmalı ve çocuga hiçbir müdahale yapılmaması gerekiyor. 6 yaşına kadar devam edebiliyormuş bu durum . Umarım bir daha yaşamayız gerçekten bende de travma kaldı . Demir eksikliğine bağlı olabiliyormuş
Umay-gmz Mothercrn hatırlamıyorum ama annem yüzüne üflerdi öyle düzelirdi o aklımda , yanlış davranıştır muhtemelen ama öyle kendine geliyordu , bende de korku travma kalmış kızım ağlayınca neffessiz kalacak sanıyorum o korku bile bana yetiyor sizi anlıyorum
Xxxbetul Mothercrn 1 yaşını geçince oldu ilk önce . Şuan 1.5 yaşında . Hep sinirlenip ağladıgında oldu . En sonuncusı elinden çikolatayı aldım diye ağlamıştı o yüzden oldu . Ağlamaya başlayınca poposunu sıkıyorum nefes alsın diye
Xxxbetul Mothercrn demir eksikliğinden olabilir dediler kesin katılma nöbeti oldugunu da söylemedi doktor. O an video çekip getir dedi o anda panikle elime telefonu alabilir miyim bilmiyorum.
Mothercrn Xxxbetul mümkün değil ya. Elim ayağıma dolaştı hala titriyorum. Allah kimseye göstermesin böyle bir an. Yaşadığım en kötü andı sanırım. Video çekmek mümkün değil bence
Mothercrn Umay-gmz yüzüne üflemek doğru bir müdahaleymiş. Anneniz doğru yapıyormuş. Ben de henüz öğrendim. Aslında ebeveynler olarak ilkyardım eğitimi almak gerekiyor. Bugün önemini bir kez daha anladım.
Xxxbetul Mothercrn bende çok kötü oldum ilk seferinde ne yapacağımı bilemedim evde de yanlızdım kimse yoktu yanımda . Rabbim korusun yavrularımızı
Umay-gmz Mothercrn kesinlikle ilk yardım çok önemli videolardan ziyade yüzyüze ders almak lazım hatta, Allah korusun yavrularımız
gzkk merhaba cok gecmis olsun, dun 10.5 aylik oglumda ayni seyi yasadik hastanede yattik bugun ciktik bircok tetkik yapildi ancak bazilari daha yapilmadi. doktorunuz ne dedi bu konuda bi sonuca ulasabildiniz mi