Abdisumeyye 2 yaşını yeni doldurdu kızım abiside 6 yaşında seneye 1 e gidecek ev taşıyoruz üstelik hazır değilim eşim korunuyordu geçen ay 25ne olmuştum 😬😬
JuliJuli06 Abdisumeyye yaa su korunarak hamile kalma korkusundan kocama yanasamiyorum 😂 (hap ile korunarak hamile kalan ben😎) Allah gonlunuze gore versin diyeyim
birazquality Abdisumeyye üşütmşsündür belki stresten de gecikiyor olabilir inşallah sabah adet olursun da teste gerek kalmaz değilsen de hemen git spiral taktır hamilelik korkusu yaşayacağıma spirali korkarak taktırmyı tercih ederim🤣
babybabyt SevimliHayaletCasper mesela sen neden cevap verme gereği duydun kadın burda içini açıyor sende cool mu oldun yani
kuzeyinannesi06 Abdisumeyye ay en korktuğum şey benimde eşin korunuyor ama yine de nasıl olabilir anlamıyorum 😂 test yapınca haber verır mısın çok merak ettim de 😁
ikibaloglanannesi Abdisumeyye hava değişimi,ev taşıma stresi falan o yüzdende gecikmiş olabilir. Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Abdisumeyye ikibaloglanannesi ikibaloglanannesi evet canım bide sermedik yerlere halıları üşüttüm mu acaba ara ara kasık ağrım oluyor olacak gibi ama gelen giden yok hala
Abdisumeyye JuliJuli06 evet canım ya korkumdan sprial taktiramadim inşallah yine karnım ağrıyor inşallah sabah olurum sabah ola hayrola 🥰
Dfncgdm2022 Abdisumeyye esım korunuyor =aslında korunmuyoruz demek . Test alıp yapabılırsın bız suan sana burda ne dıyelım☺️
sadeturkkahvesi11 Abdisumeyye benim kızımda 8 aylık reglim 12 gün gecikti öldüm öldüm dirildim test yaptım ertesi gün regli oldum yarışmacılara başarılar dilerim 🤣🤣 Allah gönlünüze göre versin 🌸
Abdisumeyye @birazquality @kuzeyinannesi06 test yaptırmadim hala da olmadım malasef ev yerleştirdik bugün yarın kan testi vereceğim yada gebelik testi yaptırrim 😊😬
kuzeyinannesi06 Abdisumeyye kız bi gebelık testı yap daha hızlı kan sonucu bekleyene kadar 😂 sonra da kan verirsin pozitif olursa 😀
ZeydsMom Abdisumeyye yaa ben bunu da dogurayim tupleri baglatacagim direk artik .peki bu es korunmasi nasil oluyor bi kac defa okudum burda. Esim korunuyor nedir. Prezervatifmi?