seyma10 Ben pirinc unu ve yulaf unu aldim ekstra olarak karışım ek gidalar da düşündüm icibde süt tozu olunca vazgeçtim önerilere açığım hanimlar
asellinaninannesiii seyma10 yulaf ezmesi, pirinç unu , tam bugday unu , buğday ruşeym, bebek tarhana , bebek salça, bebek bisküvi, bebek makarna suan bunları kullanıyoruz 😂 6 ay ken , pirinç unu , tam bugday unu , tarhana kullaniyorduk
papyon34 seyma10 Bebek irmiği,bebek tarhanası,tam pirinç unu. 5 tahıllı ek gıda karışımı. Bebe bisküvisi aldım kendim yapmayı planlıyordum ama aldım. Yoğurt mayalıyorum. Labneyi marketten alıyorum. 6 ay 20 günlük bebeğim
seyma10 Ozooo bi arkadaşım yemeklerin suyundan ver dedi ama kendimize pisirdigimiz yemekleri diyor içinde illa yağ salca oluyor fazla fazla versem iyi olur mu ki
Ozooo seyma10 ben öyle veriyorum herkesin kendi kararı saygı duyarım, zaten acılı çok baharatlı yemek pişmiyorsa evde ev yemekleri verilebilir bana göre tatsız tutsuz alışıyor pürelere sonra bir yaşında bizim yemekler serbest oluyor o zaman kendi yemeğimizi verdiğimiz zaman kafası karışacak belkide reddedecek pürelere alışacak katı yemeyecek ne gerek var herkese saygı duyarım linç yemek istemem 😂
seyma10 asellinaninannesiii o kadar ayrıntıya giremem de organik bebek bisküvisi tam buğday onu alicam mutlaka
asel_ada0454 Bebek irmiği, bebe bisküvisi, pirinç unu (bebek için olan ince öğütülmüş), bebek tarhanası, arı maması ( 1 paket kullandım çevre tavsiyesi üzerine başka almadım)
ikibaloglanannesi Her şeye alışsın diye özel olarak bir şey yapmadım. Bir süre sonra kendi yemeklerimizden verdim 7-8 aylık iken. Şu an 22 aylık iyiki bu şekil yapmışım diyorum.
mihramomm1 papyon34 Labne olarak hangi markayı kullanıyorsunuz acaba . Kendim yapacağım ama yapamadığım zaman alternatif olarak kullanmak için ❤️🙏🏻