Ozooo olivki41 bronşit basit bir hastalık değil muhakkak doktorunuza danışarak ilaç tedavisine başlayın ilerlemesin aman
nesibee12 olivki41 sürekli hava kullanıyorum diğer türlü geçmiyor başka yöntemi de yok sucak şeyler içiriyorum bide sürekli
Sese olivki41 kaç aylık bebek? Benimki 22 aylık doktor tavsiyesiyle kozalak pekmezi vermiştim 2 günde bir tatlı kaşığı. Tabi ilaçları ve buharı ihmal etmedik
busrakarabacakk Geçmiş olsun🌼 sarımsağı ezin zeytinyağında bigün bekleyip çocuğunuzun ayak tabanına sürüp corap giydirin bide soğana bi kaç tane karanfil batırıp başının kenarına koyun öyle uyumasını sağlayın ben fayda görmüştüm
Karakiz1 nesibee12 Merhabalar bizde suan bronsitten yatiyoruz hastanede biz kendimiz evde bu ilaclari nasil temin ederiz bitti dielim saglik ocaklari yazarmi
busrakarabacakk @olivki41 hayır terleme olmuyor sarımsaklı karışımı sürdüğünüzde mutlaka giydirin ama
olivki41 Meslina06 dr muayenesiyle tespit ediliyor oksuruk var once ates olmustu dnr oksuruk ve muayenede bronsit dendi
seyma10 olivki41 evi sık sık havalandırıyorum hava makinesi kullaniyorum bol bol anne sütü ve sıvı almasini sağlıyorum hastalikta pek istahi olmuyor
nesibee12 Karakiz1 sürekli gittiğimiz çocuk doktorumuz var bizim ona yazdırıyoruz biz zaten hastalandığı zaman hemen ilerlemeden götürüyorum yazıyor hemen ama ventolin havayı felan yazdırmadan da alınıyor diye biliyorum çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah
Karakiz1 nesibee12 cok tesekkur ederim hastalandigi gun dielim hemen cocuk doktoruna mi cikarmam gerekli yani bu ilaclar almam icin ventolin onermedi onuda sirdum da