nisakb Kızlar bebeğim 6.aylık doktoru öksürük ve burun tıkanıklığı var diye cortair verdi nebilizatör ile verdim ama çocuğu çok ciddi söktürdü burnunu açtıkça sümük geliyor ağzı da balgam dolu,doğal olarak inanılmaz huzursuz ne yapmalıyım kullanan var mı
KubraKaranKaya nisakb tıkanıklığı açtığı için daha çok öksürtüp balgamı söktürtüyor. Bende yatmadan önce vermiyorum o yüzden uyuyamıyor öksürmekten.
ayan95 nisakb telaşlanmayın ne güzel işte söktürmüş ilaç hem çıkmazsa ciğerlerine iner daha kötü ya annesi bende bebeğime veriyorum sıkıntı yapmayın 🙂
3kedili2bebekli nisakb o yüzden veriliyor ilaç zaten oksurtup ağzı burnu dolacak siz temizleyin sık sık gece uykusunda baş ucuna soğan koyun o da tikanikligi önler gece sık uyanırsa burun temizleyin tekrar sırtına sürekli gaz çıkarır gibi elinizi kubbe yapıp pat pat yapın ağzından balgam çıkar zaten görürsünüz
nisakb KubraKaranKaya ilk kez verdim :( korkuttu bizi öksürük inanılmaz arttı ne zaman geçiyor tam olarak
sibelmarin nisakb merhaba bizde bugün başladık aynı şekilde bizde de oldu sizde kaç gün sonra iyileşme oldu acaba
nyhn Benim oğlumda bronşit her gripte mutlaka ciğerlerine iner cortair ve ventolin kullanırız yani. Ama dediğiniz gibi zaten hava makinasının amacı yumuşatmak nefes yolunu açmak. O kadar balgam çıkması da çok normal korkmayın öksürük bir süre sonra kendiliğinden geçiyor siz düzenli olarak havayı verin ve çocuğun gazını cikarir gibi aşağıdan yukarıya doğru biraz sert şekilde sırtına vurun dhaa sonra burnunu temizleyin balgam sümük ne varsa sokuyor ve çok güzel temizliyor
Htcana nyhn merhaba benim bebeğim9 aylık çok ağlıyor nebül verirken. Sizin bebek ne kadarlık alışması için bişey yaptınız mı acaba?
Busra986532 nisakb balgamı için bitkisel şurup var de önermişti çok fayda gördüm ama 6 aylık sorman lazım. Balgamı en iyi söktürenlerden biride fizyolojik serumla temizlk ve burnu çekme. Balgam çok öenmli hem ateş yapıyor hemde hastalık süreci uzuyor
nyhn Htcana valla küçükken daha kolaydı herşey şuan 17 aylık olmak üzere malesef ekran açmak zorunda kalıyorum böyle durumlarda yoksa durduramıyorum uykuda falan vermeye çalıştım birkaç kez doktorumuz kesinlikle dik pozisyonda olmalı yatay olduğu zaman havayı boşa tuttuğumuzu söyledi ve ek bilgi olarak her havadan sonra mutlaka çocuğun dişleri fırçalanacak ve yüzü yıkanacak yoksa dişlerde leke oluşuyormuş ben bunu ne yazık ki çok sonra öğrendim sizde dikkat edin bu konuya varsa başka merak ettiğiniz sorabilirsiniz
nisakb sibelmarin merhaba şimdi gördüm,5-6 günde etkili oldu beraberinde antibiyotik tedavisi de gördük