1kub1ra Kızlar diş çıkarma döneminde kusma olur mu?Oğlum bir kaç gündür sürekli sürekli kusuyor şuan diş çıkarıyor hafif patlatmış alakası var mıdır?
mihramomm1 1kub1ra Üstte kalsın bende bekleyeyim bugün benim kızımda da oldu emin olamadım böyle bir post var mı diye ararken buldum burayı 🌸🌸
Balanne_ Sanmıyorum sürekli kusması hasta olabilir reflü olabilir farklı bir durum olabilir bir doktora getirsin derim
1kub1ra Balanne_ ilk doğduğu zaman da çok kusardı ama tabi artık 5.5 aylık oldu sadece kusma var ateş vs de yok ama
1kub1ra aylizinannesiiii yani sadece kusma var ateş ishal vs yok aslında ama nasıl anlayabilirim ki başka
Meri-Mel 1kub1ra Hiç sanmıyorum ya midesini usuttü ya da enfeksiyon düşünürüm canım ben ilk kez duyuyorum reflü yoksa eğer
1kub1ra Meri-Mel ya zaten hep kusan bi bebekti ama durmuştu bi ara şimdi tekrar başladı bmyle yoğurt gibi bi çay kaşığı dolusu ama ateş ishal vs yok şuanlık
aylizinannesiiii 1kub1ra soğuk aldığında üşüttüğünde yada birşeye alerjisi olduğunda kızım kusardı hala öyle sürekli kusma varsa sıvı kaybı oluşur gidip doktora danışın isterseniz
gokcemericc 1kub1ra 10 aylık 2 dişi var her kusma sonrasında iştahsızlık sonrasında diş çıkardık. Şuan yine aynısını yaşıyoruz 3. Dişten şüpheleniyorum