Sum87 8 aylık oğlum emeklemiyor yerde sadece yuvarlanıyor ayına denk olanlar çok daha ilerde çoğu emekliyor ve tutunarak kalkıyor kıyaslamak dogru değil biliyorum ama neden böyle sizce 1 ayda erken doğdu VE şunu çook merek ediyorum 8 aylık bebek günde ortalama kaç kere kaç dk uyur ?
Semrakrhn38 Sum87 benim kizimda 8 aylik emeklemiyor uyku duzeni geceleri iyi acikinca kalkiyor bi gunduzde bi kac defa uyuyor ama uzun degil az uykusi emeklemek ön ön yok ama arka arka yan yan surunuyor gbi bu arada disimizde yok
nazanay Sum87 Kardesim hic emeklemeden yurumustu. Kizim once tutunup kalkmaya, siralamaya basladi, sonra daha yeni emeklemeye basladi (9 aylik). Daha gec de olabilir, merak etmeyin. Bir sikinti olsa doktor bilgilendirir ama daha kucukmus zaten.
Misterious 1 ay erken doğdu ise siz bebeğinizin bu tür gelişimlerini bir ay geriden hesaplamalısınız 7 aylık bebek gelişimine göre düşünün Ayrıca emekleme bi gelişim basamağı degil dekar böyle söylüyor yani bebek hiç emeklemese de sorun değil desteksiz oturabiliyorsa sorun yoktur