BozMoms Kızlar görümcem lohusa bende lohusayım bir araya gelmeyin diyorlar ama benim bebeğim küvezde 3-4 kadınla hemen hemen hergün bir aradayım nasıl olcak ?
ekimannesi11 BozMoms bence saçma çünkü hastanedeyken bile kaç tane lohusa yan yana geliyor kafanızı yormayın böyle seylere
minervadefne BozMoms o zaman hastanede yan yana odalarda kalıyoruz doğum yapınca koridorda vs karşılaşıyoruz olsa o zaman olurdu ne olacak hurafe hepsi
ekimannesi11 BozMoms üzme kendini gitmek istiyorsan da git kimseyi dinleme zaten her kafadan bişey çıkıyor
bikahveicelimmi BozMoms bu tarz batil seylere inanmiyorum. Lohusayken lohusa bir arkadasimla bir araya geldik gayet de sohbetimizi ettik bebeklerimizi sevdik hicbirimize de bisey olmadi:)
minervadefne BozMoms ilk çocuğumda beni de öyle korkuttular kafayı yedim 40 gün evden çıkma bilmem ne 2. De kimseyi dinlemedim valla size doğru geleni yapın derim☺️
minervadefne JuliJuli06 40 basar diyolar kime basarsa o hasta olurmuş onun bebeği diğerine göre zayıf kalırmış bilmem ne annem hep arkadaşım vardı benim 40 lı iken onlarla karşılaştık anneannesi onu yukarı kaldırdı bak senden acar der🤣 biz sülalece minyonuz onlar kalıplı ne alaka 🤣
JuliJuli06 minervadefne alla allaaa cok degisik😂 ay dusunsene ayol benim lohusaligim sana kirk basar hiihhh diye😂
minervadefne JuliJuli06 valla aynısı yaşanmış 🤣🤣bende dedim eee hastanede kaç kişi kalıyor serviste niye kimseye basmıyor dedim cevap yok😁
JuliJuli06 minervadefne hahaha hurafe ama iste insan bi dusunmuyorda degil boyle seyleri😂 aynen hastanede lohusa dolu yada eskiden evlerde 3-5 aile birlikte yasarlarmis illaki iki gelin ayni anda hamile kalip dogaranlar oluyodur ee mecbur ayni evi paylasiyorlar 😂 ay ne batil inanclar var bizlerde de insanin aklina gelmicek seyler😂
pili BozMoms bunu ilk kez duydum, bebeğim doğumdan sonra enfeksiyon ve sarılık nedeniyle 1 hqftq hastanede yattı bende hastanede bir sürü lohusa kadınla bersber kaldım ,hiç bir şey olmadı, yüreğini ferah tut