Eylullmomss Kızlar demir ilacı yazdı dün doktorumuz sidefer sizce nasıl mühendisinogluna baktım iyi paraben içermiyor ama şeker ilavesi var 4 aylığız bu arada sağlık ocaginin verdiğini kullanma dedi doktor vegaferon siz kaç aylıkken başladınız ne kullanıyorsunuz kızlar 🤗
neon12 Eylullmomss bu demir ilacını ne zmn kullanmaya baslıuoruz bana vermedıler kacıncı aydan itibaren
Eylullmomss Eylullmomss canım sağlık ocağı 4.ayında verdi. 4.ayinda veriliyor diye biliyorum ben bakalım tecrübeli anneler ne yazicak
Semrakrhn38 Eylullmomss banada 4 aylikken vermisdi doktora gittim kanina bakalm oyle yazayim ilaci dedi kanida iyi cikdi birde ebe 9 aylikken bakalm kani iyise kullanma dedi doktor 1 yasina kadar önermiyorum demisdi kanina bakilmali.kani iyise kullanma bosa dedi suan 8 aylik bakalm diger ay bakilacak insallah kullanmaya gerek kalmaz
58goktugum Benim doktorum ferrum verdi ama dedi ki sağlık ocağının verdiğinde parapen çok çok az kullanılabilir dedi. Ben de şaşırdım ama ferrum aldım bilmiyorum daha sonra sağlık ocağınınkini kullanır mıyım.
Eylullmomss 58goktugum Valla benim doktorum kullan deseydi eğer ben doktorumu degistirirdim sağlık ocaginin parasız verdiği herşey de bişey var içeriğini inceledim ve kimse önermiyor
Eylullmomss Semrakrhn38 aslında mantıklı bizimkine hemen verdi ilacı bencede bi kanina bakılmalı hemen ilaç veriyolar ayar oluyorum ya ne biçim doktorlar
Srpp Eylullmomss tüm kan değerlerimiz yükselmediği için farklı farklı çok kan damlası,şurubu kullandık. Bu süreçte sidefer kan damlasıda kullandık, doktorumuz emiliminin yüksek olduğu damlalardan olduğunu söylemişti. Oğlum severekte içiyordu.
Theeyeofmine Sideferi doktorum bana hamileyken vermisti. Diger demir ilaclari ishal yapmisti beni. Sidefer sayesinde ishalim geçmişti rahatlikla kullandım.
GameProMom Sağlık ocağının verdiğini bizimde doktorumuz kullanma dedi , sidefer bizde aşırı huysuzluk yaptı bestiron kullanıyoruz 7damla . Bundan memnunum ☺️
Semrakrhn38 Eylullmomss aynen oyle 2 doktora gittim bu konuda kan ilaci kullanmiyorum die ikiside kanina bakalm oyle dedi