arven2024 Ya kafayı yemek üzereyim kızlar bir ayda iki antibiyotik kullandı burun geniz akıntısı sebebi ile. Daha dün bitti antibiyotik bugün yine burun akıntısı başladı bu hep böylemi sürecek başına gelen varmı siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Momm29393 arven2024 yani hiç bişiy yapmasanızda zaten 1 hafta 10 günde geçecek hastalık, burnunu temiz tutup serum fizyolojikle hava verin doktorlar gereksiz antibiyotik veriyorlar çoğu zaman
Momm29393 arven2024 birde enfeksiyon var mıydı ki sadece geniz akıntısı için mi antibiyotik verdi doktor
arven2024 Momm29393 ciğerlere inerse daha kötü olur deyip verdi çocuk doktorumuz burnunu temizledim bir de nebülle hava verdim başka yapcak bişey yok sanırım
arven2024 Momm29393 boğaz ağrısı vardı kızarmış Boğazları dedi birde broşları dolmuş ilerlerse bronşiolit olur dedi o yüzden mecbur kullandk
Momm29393 arven2024 benim bebeğim bronşiolit olmuştu o zamanda vermemişti doktoru yapacak tek şey hava ve burun temizliği oluyor bu süreçte ve sabırlı olmak gerekiyor