gzmmt Kızlar menülerinizde bugün neler var ? Bugün ve sonrası için fikir olsun yazarsanız sevinirim. 🌸😅 Şimdiden hepinizde afiyet olsun. Olmayanlarada nasip olsun. 🌸🥹
lolitam gzmmt hamburger patates ayran bu gün böyle olsun dedik 😆 hamburgeri ilk denemem umarım ekmeklerim falan hepsi güzel olur 😟
zehra15 lolitam Bn defalarca yaptım sonuncu ekmek güzel olmuştu işin sırrı hamur cıvık olacak eline yağ sürerek şekil vereceksin
beyzosduru kader539_ uuuuf🫠🫣 şu kuru biber ve patlıcan dolması yemeden gidecem heralde ya🤦🏾♀️ alıyorum bi heves ile yapıyorum özene bözene fakat olmuyor olmuyor olmuyor böyle kupkuru yağlıca nımmm nım nım😍🤦🏾♀️ benim yaptıklarım bildiğin yeşil biber dolması olur ya 🫑 onun gibi oluyor
Ucansupurge gzmmt Fırın makarna, tarhana çorbası pırasa yapmıştım pırasayı yaktım hahahah 😂😂 şimdi ne yapacağım diye düşünüyorum
JollyBaby Ucansupurge Hahahahahah😂😂 e tamam makadna corba ortaya da salata tamamdır bu iş istersen havuç tarator yapabilirsin benim fix menim çorba makarna salata veya taratordur büyük kurtarıcı jdjdj
JollyBaby Ucansupurge Aaa o da olur evet ortaya bu tarz mezeler yada biber miber büyük kurtarıcı oluyor ya. Şimdiden afiyet olsun nasil yakmayı başardınsaa 😂
gzmmt Papatya-eylul88 Biberim benimde duruyor doldurulmayı bekliyor 😅 aşırı severim ama yapması niye zor geliyo bana bilmiyoeum çok üşeniyorum 😅🥹
balkizim1 gzmmt pazar günleri bir rehavet düştüğü için spagetti den devamke bir çorba salata okeeeyy😝 herkese iyi pazarlar