mom97X Kızlar son günlerde denk geliyorum da tam anlayamadım, Temu nasıl bir uygulama ? Yurt dışından geliyor galiba ? Çok mu ucuz ürünleri ? Kargosu ne kadar ? Aranızda Temu’dan alışveriş yapanlar varsa anlatabilir mi ?
Eda6714 mom97X ben alışveriş yapıyorum cinden geliyordu sanırım vergi parası da veriliyor 1000 tlelik alışveriş yapılıyor onun altında ve üstünde alışveriş yapamıyorsunuz 1000 tlye 600 civarı vergi çıkıyor 10 gün içinde geliyor
efnanveannesi35 mom97X yani trendyola bakaraktan daha uygun ama 15 ila 20 gün sonra geliyor kargo eline bide gümrükten geçtiği için de para ödüyorsun bi limiti vardı 1500 müydü 2500 müydü tam hatırlamıyorum ama benimde karşıma çok çıkmaya başladı uygulamayı indirdim arada bakıyorum ama bişey almadım daha ama almayı düşünüyorm
Eda6714 mom97X daha ucuzdu ama keşfedilince biraz fiyatlarda artış oldu yine de Türkiye’ye göre çok ucuza şeyler var
milletsanakanalizemiolacak mom97X canım 2 saat önce alışveriş yapacaktık 700 tllik siparis istiyor üzerine vergi ekliyor 700 tllik siparis vergiyle 1200 oluyor ama alacagımız eşyalar toplam 300 tutuyor limiti tamamlamak icin bos beles para harcatmak istiyor en son bırak almayalım dedim esime
milletsanakanalizemiolacak mom97X yani bizim şuanlık ihtiyaç için saçma ama tr de almak isteyipte alamadığımız şeyler için nimet 🤣
Tunaveannesi16 mom97X Aslında güzel ve uygun şeyler vardı ben daha önce alışveriş yaptım o zaman işte limit 1050tlydi maksimum o kadar alabiliyordun 600 civarı vergi ücreti oluyordu yine de uyguna geliyordu. Şimdi yeni düzenleme gelmiş hepsi birlikte yani vergi dahil 1050 tl olmuş bu kötü oldu artık bir şey alasım gelmiyor.
Birdunyabircennetannesi mom97X Şuan 1050₺ sınır geldi üzerini veremiyorsunuz 700₺ kadar vergi ücreti ödüyorsunuz alırken 20-25 günde geliyor ürünler Ürünleri kaliteli genellikle ama yorumlara bakıp almanızı tavsiye ederim alırsanız Maalesef şuan sınır geldiği ve vergi yükseldiği için mantıklı değil