dalpsmom Kafayı yiyeceğim dün sildim bugün halı kuruyunca lekeler kabak gibi görünüyor hala, beklemiş çay lekesi nasıl çıkar? Halı lekeyi kusuyor sanki. Deterjan karışım ne biliyorsanız yazar mısınız? Yıldım!
Deletedmom_117 dalpsmom Ne denediysem olmadı bulaşık parlatıcı Diyolar ama oda mavi leke bıraktı Napcam bilmiyorum yıkanmaz şimdi çok soğuk
biimiyomyardimet dalpsmom ilk döküldüğünde kolonya yada limon dökünce direkt çıkıyor çay ama başka işlem yaptıysanız faydalı olmayabilir 😔 yine de deneyin bir isterseniz.. böyle durumlarda stop leke çıkarıcı aldım ben çok başarılı kesinlikle, alın dursun elinizin altında ☺️
Pikapikapikacuuu Deletedmom_117 bimin parlatıcısı olması lazım o beyaz renk diğerleri mavi o yüzden mavi iz bırakır.
dalpsmom [silindi] Ya emekleyen bebeğim var versem gelmesi 2-3 gün nasıl yaparız bilemedim 🤷🏻♀️ açık renk halı alan aklıma ediyim diyorum şuan
kardelen1209 dalpsmom sabunu ıslatıp direk leke olan yere biraz sürtüyorum sonra ıslak bez yardımıyla temizliyorum
miniikmucizem_ Stop diye sprey deterjan var görümcem halıya ne dökülse onunla çıkartıyor bir iki fis iş görüyor
Elizabeth72 dalpsmom vanishin halı koslası var aynı şekilde benim de halıma kaç kere çay döküldü ıslak bezle de sildim leke kalmadı hiç